Gavetips til babyens første jul

Av Fotoknudsen 15. november 2023

Feire babyens første jul med en rekke unike og personlige gavetips.

Dette er den beste tiden på året, der kos står i sentrum sammen med familie og gode venner. Og det er mange måter å komme i julestemning på. Dette er også en nydelig anledning for å feire babyens aller første jul. Om det er en venn som nylig ble forelder eller om du er en besteforelder, hvorfor ikke lage en personlig gave som fanger stemningen ved babyens første jul? I denne bloggen skal vi se på fem unike måter å gjøre store milepæler om til vakre fotogaver som kan spre glede i mange år fremover!

Lag en fotobok med babyens første minner

En av de beste måtene å ta vare på minnene fra babyens første jul er å lage en egen fotobok for babyen. Vi har et unikt utvalg av design, oppsett og farger som kan bidra til å bringe liv til babyens milepæler. Alt du trenger å gjøre er å velge ut de beste øyeblikkene fra det siste året, sette dem i kronologisk rekkefølge og legge til en flott finish. Fra babyens første smil til den første svømmetimen, det er så mange minner å se tilbake på. Hvis du vil gjøre det lille ekstra, hvorfor ikke legge til bildetekster, sitater eller små historier for å gjøre fotoboken enda mer personlig? Sluttresultatet er en nydelig gave fra babyens første jul til pappa og mamma. Lurer du på hvordan du starter? Sjekk ut disse nyttige tipsene for litt inspirasjon.

Lag unik veggdekor med babybilder

Hvorfor ikke gjøre babyens første øyeblikk om til et nydelig kunstverk du stolt kan vise frem hjemme? Enten du lager en veggdekor av et spesielt minne eller en fotocollage på skumplate, vi har fem forskjellige finisher du kan velge blant, hver med sitt unike utseende og preg. fotoknudsens veggdekor kommer med ferdig oppheng, klar til å henges opp i barnerommet eller i stuen, noe som gjør den til et flott alternativ som babyens første julegave.

Lag en babykalender for 2024

Hjelp foreldrene med å holde kontroll på dagene med babyens første julekalender, som garantert lokker smilet frem hver eneste dag. Dette er en nyttig gave året rundt og fremhever fine øyeblikk hver eneste måned! Start med å se gjennom de beste babybildene dine, få med forskjellige stemninger og sorter dem i den rekkefølgen du ønsker. Du kan også gjøre kalenderen personlig ved å fremheve viktige datoer som bursdager eller milepæler for å gjøre den enda mer spesiell.

Julekort

Å sende julekort er en gammel tradisjon og en flott måte å og vise frem babyens første jul på. Enten det er fra en viktig milepæl eller bare et favorittbilde av den lille, velg det bildet du liker best og begynn å lage i dag. Personlige julekort lar deg dele årets høydepunkter med familie og venner samtidig som du viser frem den lille gullklumpen i livet ditt.

Personlig kopp med bilde

Vil du gi en ekstra gave sammen med julekortet ditt? Lag en personlig kopp med bilde og send med. Lag matchende kopp med et babybilde du elsker, og som garantert sprer glede hver eneste morgenstund. Gjør det lille ekstra med en personlig tekst. Ikke bare er det en nydelig gave, det er også en herlig påminnelse om babyens første jul.

Julen nærmer seg, så ikke gå glipp av muligheten til å feire det nyeste tilskuddet i familien din eller hos noen som står deg nær. De personlige julegavene vi har sett på i denne bloggen er flotte måter å fange babyens første år på, og vil tjene som flotte minner også i tiden fremover.

Start alt i dag