Det er kjempeenkelt å lage fotobøker fra fotoknudsen. Så fort du har kommet i gang med redigeringsprogrammene våre er det kjempelett å tilpasse fotobøkene dine og du har massevis av kreative alternativer tilgjengelig. Men hvis du har hundrevis av bilder du må bla gjennom før du i det hele tatt kan begynne på boken og ikke har bestemt deg for hva slags bilder du vil ha med, kan det være vanskelig å komme i gang.

Derfor har vi laget disse enkle guidene om hvordan du planlegger en perfekt fotobok. Vi har bedt vårt team av tekstforfattere og designere om å dele sin kunnskap om alt fra gode tips om historiefortelling til de beste designideene, for å hjelpe deg med å lage profesjonelle fotobøker hver gang.

Slik forteller du en historie med fotoboken din

Du trenger ikke å være forfatter for å fortelle en fantastisk historie, – du kan la bildene dine tale i stedet. Enten du lar bildene dine fortelle hele historien eller trenger bildetekster for å få frem detaljene, vil denne guiden hjelpe deg med å sette sammen temaet ditt, lage en struktur og skrive en tekst som matcher bildene dine perfekt.

 

Les mer

 

Noen supre designtips til fotoboken din

Du trenger ikke å være utdannet grafisk designer for å designe en nydelig fotobok. Denne guiden hjelper deg med å tenke som en designer, med tips om hvordan du velger farger som gir boken din et enhetlig utseende og bruker illustrasjoner som en proff.

 

Les mer

 

Slik skaper du en god arbeidsflyt for fotoboken din.

Når du har bestemt deg for hvilken historie du vil fortelle og hvordan du vil at fotoboken din skal se ut, er det på tide å gå i gang. Men heller enn å hoppe rett i det uten å ha organisert bildene dine eller før du vet hvilken stil boken skal ha, er det bedre å skape en god arbeidsflyt først.  Når designerene våre lager sine egne fotobøker tenker de først  gjennom hvert stadium i prosessen og hvordan de vil takle hvert steg – litt som en sjekkliste. Denne guiden viser deg hvordan de arbeider når de starter et nytt prosjekt fra scratch.

 

Les mer

 

Slik lager du fotobøker for spesielle anledninger

Bryllup, fødsel, store jubileer – livet er fullt av fantastiske begivenheter. Så når du vil feire noe helt spesielt, trenger du at fotoboken din får frem hvor viktig begivenheten er. Denne guiden gir deg enkle tips til hvordan du kan bruke fotoboken din til å markere en viktig milepæl og hvordan du kan gjøre boken til en del av selve feiringen.

 

Les mer

 

Slik lager du en perfekt reisefotobok

Med en fotobok kan du gjenoppleve de største reiseminnene dine igjen og igjen. Vi viser deg hvordan du kan vise frem alle de fantastiske reisebildene dine, enten de er fra en seks måneder lang reise gjennom Sør-Amerika eller en kort storbyferie med familien.

 

Les mer

 

Kommentarer