Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse, men veldig mange av fotobøkene dere lager handler om bryllup, bursdager og ferier. Vi elsker å lage disse bøkene, men det har også fått oss til å tenke litt på andre ting man kan lage fotobøker om. Vi har spurt kollegaene våre, tittet litt på produktene til kundene våre og snakket med venner for å få nye ideer til fotobøker som du kan lage hos fotoknudsen

Valpens første bursdag

Kjæledyr! Selvfølgelig! Vi er alle opptatte av kjæledyrene våre, og mange av oss er kreative med alle bildene som vi tar av dem hver dag. Enten du har en ny kjæledegge eller en venn gjennom mange år, så kan du fylle en fotobok med alle de søte bildene av ham eller henne. Du kan til og med starte en serie med bursdagsbøker, hvor du samler høydepunktene gjennom året og avslutter med bursdagsfesten til den firbente. Vi har jo alle laget fest for kjæledyrene våre, ikke sant?

Favoritthobbyene dine

En hobby er noe du gjør fordi du liker det, og derfor er den også et supert utgangspunkt for en fotobok. Vi har for eksempel kommet over noen fiskeentusiaster som lager fotobøker om fisketurene de tar sammen med vennenen sine. Hvis du også er glad i å fiske, kan du samle bilder av alle de fantastiske fiskestedene du besøker, inkludere noen bilder av storfangsten og skrive bildetekster hvor du forteller de beste fiskehistoriene dine.

Vis frem barnas kunstverk

Hvis du ikke har plass til flere tegninger på kjøleskapsdøren, kan du lage en fotobok som er full av barnas kunstverk. Du kan skanne inn de fineste tegningene og maleriene deres og bruke redigeringsprogrammet vårt til å sette dem inn i en fotobok. Deretter kan du ta et bilde av lille Picasso mens han eller hun jobber med et nytt mesterverk, som du kan bruke til å lage et bildeomslag. Voilá, den aller første kunstboken deres er klar!

Del interne vitser med bestevennen din

Siden dere har vært bestevenner i årevis, har dere helt sikker massevis av interne vitser. Og hva er vel et bedre tema for en fotobok enn de tingene som får dere begge til å le? Denne fotobokideen fikk oss virkelig til å smile: To venner som samler på ansikter som de finner på helt vanlige gjenstander.

Skap nye eventyr i bakgården

Små familieøyeblikk er akkurat like viktige som store sammenkomster og reiser. Hvis reiseplanene deres ble endret i år og dere måtte utsette familiens drømmeferie, hvorfor ikke skape eventyr hjemme i stedet? Hvis dere har noen dyreelskere i familien kan dere gå på minisafari i hagen. Hvis barna eller barnebarna er fødte eventyrere kan du ta frem campingutstyret og forevige de koselige øyeblikkene med en fotobok.

Skiftende årstider

Ettersom årstidene forandrer seg er de fantastiske fargene i naturen et nydelig tema for en fotobok. Enten du har tatt bilder i nabolaget ditt eller har vært en tur ute på landet, kan du la boken følge et visst fargemøster hvor du f. eks. begynner med den snøhvite vinteren, går over til vårens klare grønnfarger og sommerens blå himmel, før du avslutter med de røde og gule høstfargene.

Ta vare på minnene fra fornøyelsesparker

Vi har oppdaget at det er ganske mange som elsker å tilbringe solskinnsdagene i ulike typer fornøyelsesparker. Hvis familien din også er glad i å dra til fornøyelsesparker, så kan du jo være litt kreativ med bildene fra turene deres. Du kan for eksempel bruke et bilde av den kuleste berg-og-dalbanen på forsiden og så fylle sidene med alle de flotte karusellbildene du kjøpte.

Vis frem oppussingsprosjektene dine

Siden vi har tilbrakt mer tid hjemme, er det mange av oss som har fikset litt rundt i huset. De aller mest ambisiøse har imidlertid gått mer grundig til verks og satt i gang store oppussingsprosjekter som de har dokumentert med kameraet. Enten du har byttet ut kjøkkenet, startet en full renovering av hjemmet ditt eller bare gitt stuen en liten oppfriskning, kan du vise frem innsatsen din med en fotobok.

Lag en minnebok fra tidligere reiser

Reiseplanene ble ikke helt som ventet i sommer, og derfor er det mange av oss som har kost seg med å være kreative med bilder fra tidligere eventyr. Hvis du også har gått glipp av en viktig tur i år, kan du ta en titt i de gamle bildene dine og på kamerarullen,
og deretter lage en fotobok hvor du samler de beste bildene fra tidlige reiser.

Vi håper at disse forslagene, som er inspirert av våre medarbeidere, kunder og fotoentusiastiske venner, har gitt deg noen nye ideer til de neste fotobøkene dine. Enten den er til deg selv eller er en gave til venner eller familie, kunne det ikke vært enklere å lage en fotobok. Bare klikk på knappen under for å komme i gang.

begynn å lage

Kommentarer