Hva var det som gjorde at du ønsket å lage et interiørprodukt med bilde?
Først og fremst ville jeg skape en personlig harmoni i interiøret med bilder på interiørprodukt. Det fremhevet rommets personlighet og ga økt rom-følelse. I en intim sommerstue kan jeg ikke bruke hva som helst av interiørprodukter, det må tåle å henge “ute” i kulde /varme. Samt at interiøret skulle passe til sommersesongen. Derfor falt valget på aluminiumsplate fra fotoknudsen.

Personlig bilde i interiøret

Kan du fortelle oss litt om bildet du har brukt på aluminiumsplaten?
Bildet som jeg brukte har jeg tatt av barna som lekte på Åkrasanden på Åkra. Jeg er veldig glad i å ta bilder og forsøker å fange øyeblikkene på en kreativ måte. Jeg liker også å ta i bruk farger, som denne gangen var viktig for interiørstilen jeg var på jakt etter.

Er dette første gangen du har bestilt et produkt fra fotoknudsen?
Jeg har bestilt opptil flere bildeprodukter fra fotoknudsen, blandt annet bilder på lerret og fremkalling av bilder. Det er ikke siste gangen jeg kommer til å bestille fra fotoknudsen, og snart er det tid for å bestille julekort igjen.

Hvorfor valgte du fotoknudsen.no?
Kvalitet har mye å si og ikke minst pris. Levering opplever jeg som rask, noe som betyr veldig mye om en skulle være uheldig å være i siste liten med ting. Det kan fort skje når vi har flere barn i hus.

Enkelt å bestille bildeprodukter

Er det noe du skulle ønske du hadde gjort annerledes, eller er det noe fotoknudsen kunne ha gjort for å gjøre det enda enklere for deg å lage bildeprodukter?
Egentlig ikke. Dere har en stilren nettside med enkel navigering. Nettsiden passer for alle aldersgrupper. Noen nettsider kan fort bli for innviklet, men på fotoknudsen.no er det ingen problem å designe bildeproduktet og deretter gå videre for å bestille.

Har du noen gode tips til andre som ønsker å lage interiørprodukter?
Gjerne planlegg hvor interiørproduktet skal henge. Er du en person som fort kan endre farge på vegg eller møbler, ville jeg anbefalt å bruke et bilde i interiøret som ikke er tilpasset sesong men er nøytralt i stil. Da vil bildet fortsatt passe inn selv om du plutselig skulle få lyst til å male veggen i en annen farge.

Hvilket bildeprodukt ønsker du å lage når du skal benytte deg av gavekortet du har vunnet?
Jeg ønsker å bestille flere interiørprodukter. Jeg har en gang som jeg lengter etter å få freshet opp!

Kommer du til å fortsette å dele bilder av dine bildeprodukter, for å inspirere andre til å gjøre noe med bildene sine?
Ja, absolutt! Hva er ikke bedre enn å inspirere andre og selv bli inspirert!

Kommentarer