Å henge opp interiørprodukter og bilder gir hjemmet ditt nytt liv og personlighet. Vi har 7 kreative tips som er enkle å få til hjemme og som gjør at interiørproduktene og bildene dine ser enda bedre ut på veggen din. Fra collager til uventede rekvisitter, har vi alle tipsene du trenger for at interiørproduktene og bildene dine skal se best mulig ut.

I tillegg kommer interriørproduktene våre med et opphengssystem som er enkelt å bruke og som gjør det enklere enn noensinne å vise dem frem.

1. Lek med størrelser

Ikke begrens deg til kun én størrelse på interiørproduktene dine. Bruk ulike størrelser for å skape et dynamisk uttrykk. Plasser det største i midten som et anker for bildeveggen din og bygg ut fra det. Du kan legge til mindre bilder etter hvert.

2. Bruk rekvisitter

For interiørproduktene lønner det seg å bruke det inkluderte opphengssystemet, men med forstørrede bilder kan du være litt mer kreativ. Bruk klyper til å henge opp bilder på en snor langs veggen.

3. Heng opp interiørproduktene og de forstørrede bildene dine som du henger opp klær

Vi mener ikke at du skal putte dem inn i garderobeskapet, men at du kan være kreativ med stenger og snorer. Du kan henge en snor langs veggen og så henge interiørproduktene og bildene fra denne. Du kan gjøre det sammen med en stang eller til og med et stykke drivved.

4. Husk, “mer er mer”

Selv om vi er glade i minimalistiske interiører, så syns vi at når det kommer til å vise frem favorittøyeblikkene dine, så er det ingen grunn til å holde tilbake. Fremkall ulike bilder og interiørprodukter, noen som enkeltstående bilder og noen som collager, slik at du kan vise fram enda flere bilder.

5. Ikke følg reglene

Når du leter etter tips for å henge opp interiørproduktene dine, vil du finne råd om å henge dem opp på en bestemt og ryddig måte. Vi mener at det ikke finnes noen grunner for å følge reglene. Følg innfallene dine og heng dem opp i et kaotisk rutenett. Det vil få hjemmet ditt til å se levende ut.

6. Legg til rammer

Interiørproduktene våre i lerret er tilgjengelige med hvite og svarte rammer som gjør at bildene virkelig kommer godt frem, men du kan også sette på dine egne rammer. Dersom du ikke liker å ramme inn bilder, bruk Washi-tape på veggene for å lage dine egne spesielle rammer.

7. La bildene overlappe

Bruk en hylle og sett interiørprodukter på den som overlapper hverandre. Dette gir et nonchalant preg som passer perfekt i et familiehjem.

Nå som du har fått tipsene, må du bare velge de riktige interiørproduktene for deg. Har du laget en flott vegg med interiørprodukter?

Bestill

Del bildene dine med hashtagen #fotoknudsen slik at vi kan se hva du har laget. Hvis du vil inspirere venner og familie med disse tipsene, kan du dele dem på sosiale medier ved å trykke på ikonene nedenfor.

Kommentarer