Den beste julegaven til de nygifte

Av Fotoknudsen 9. november 2023

Kjenner du noen som har giftet seg i år? Lag den perfekte julegavegaven ved å gjøre bryllupsbildene om til blant annet fotobok og veggdekor.

Å bla gjennom et nydelig bryllupsalbum er en morsom måte å se tilbake på noen av de mest spesielle øyeblikkene i livet. Ikke bare la de stemningsfulle bildene ligge i det uendelige på kamerarullen, bryllupsbilder er perfekte for å lage nydelige, personlige gaver. Ta en titt nedenfor for gode tips til hvordan lage perfekte julegaver til de nygifte.

Bryllupsalbum

Det finnes alltid mange vakre bilder fra den store dagen, og hva er vel bedre enn å samle alle disse bildene i en fotobok og gi som parets første julegave. Sett bildene i kronologisk rekkefølge for å fortelle bryllupshistorien fra start til slutt, gi boken et tema – som øyeblikksbilder – eller bruk noen fine bilder som paret ikke har sett før, for en ekstra stor overraskelse. Den første julen som ektepar fortjener kun det aller beste, så velg Layflat-innbinding – disse bøkene har tykkere kvalitet på sidene for en mer eksklusiv følelse og midtfolden er borte for å vise bildene sømløst på begge sider. Sjekk ut dette blogginnlegget for flere tips om hvordan du lager det beste bryllupsalbumet.

Bryllupsbilde på lerret

Å gi en personlig dekorasjon til hjemmet er alltid et flott gavetips, særlig når den viser vakre bilder av det lykkelige paret, bilder de kan glede seg over i årevis. Gjør deres første jul som ektepar litt ekstra spesiell ved å gi en collage på lerret i julegave. Velg en størrelse som passer til deres hjem og legg deretter til de aller fineste bildene fra den store dagen. For et elegant og profesjonelt preg, ta også med noen bilder fra omgivelsene og dekorasjoner fra den store dagen, og miks med de store øyeblikksbildene av brudeparet.

Bryllupskalender

For deres første jul som et ektepar, lag en personlig kalender som viser frem de aller beste minnene fra bryllupet deres. Fotokalendere er flotte som julegaver, ikke bare fordi de kan se frem til mange felles begivenheter sammen som ektepar, men den vil også minne dem om den store dagen deres hele året gjennom.

Hans og hennes kopp

Matchende krus er en supersøt julegave til det nygifte ekteparet, og hvorfor ikke gi dem hver sin “nygift”-kopp med morsomme bilder fra den store dagen? Finn frem noen morsomme øyeblikksbilder av bruden og brudgommen og lag en kopp med bilde til hver. La morgenkaffen bli en varm og god start på dagen.

Å lage en personlig gave til deres første jul som ektepar er en ekstra fin mulighet til å vise din hengivenhet for at det lykkelige paret også er en del av ditt liv. De vil garantert glede seg over personlige gaver som fotobok, bilde på lerret eller kopp med bilde. Husk også å skrive en ekstra hyggelig hilsen på deres første julekort som nygifte!

Start nå