fotoalbum i julegave

Fotoalbum… Bare ordet alene får en jo til å smile. Å bla seg gjennom gamle fotoalbum får minnene til å strømme på. For ikke mange år siden satt vi med teip, lim, saks og en bunke fremkalte bilder når et fotoalbum skulle skapes. Det var veldig hyggelig, men ofte veldig tidkrevende. I dag tar vi mer bilder enn noen gang, og heldigvis finnes det i dag enklere løsninger som gjør det mulig å gi vår beste digitale bilder den oppmerksomheten de fortjener i flotte fotoalbum. Du er kun få tastetrykk unna en fotobok, så hva med å lage en eller flere fotobøker i år og gi de bort i julegave? En hjemmelaget julegave som garantert vil bli godt mottatt og som får gode minner til vare lenge.

Stort utvalg av fotoalbum

fotoknudsen.no finner du et stort utvalg av fotobøker i ulike størrelser, formater og prisklasser. Du kan velge å lage en fotobok med stivt omslag, fotobok med mykt omslag eller en enklere spiralinnbundet fotobok. Uansett hvilken variant du velger garanterer fotoknudsen god papirkvalitet og bildegjengivelse på din unike bildebok. Her ligger alt til rette for å få skreddersydd det perfekte fotoalbum til noen du har lyst til å glede. Et fotoalbum med håndplukkede blinkskudd vil være den perfekte julegave til både kjæresten, mamma, pappa, venner, søsken og besteforeldre.
Se hele utvalget av fotoalbum her.

fotoalbum i ulike format

Enkelt og intuitivt å lage fotoalbum

Det er enklere enn du kanskje tror å lage et fotoalbum, og resultatet bli en flott fotobok du kan gi bort med stolthet. Du kan velge om du vil lage fotoalbumet på nett, i fotoknudsens nedlastbare program eller via fotoknudsens mobil-app.
Les mer om hvor og hvordan du kan lage fotoalbumet her.

Få oversikt over bildene dine

Før du går i gang med å lage et fotoalbum er det lurt å bestemme seg for et tema og deretter plukke ut bilder du ønsker å bruke. Velg ut både liggende og stående bilder, samt nærbilder og oversiktsbilder. Variasjon i bildene i et fotoalbum er alltid flott. Når det gjelder tema for en hjemmelaget fotobok er det bare fantasien som setter grensene. Du kan overraske reisefølget med en reisebok med bilder og tekst fra drømmeferien deres, du kan overraske storfamilien med et fotoalbum full av bilder av både store og små fra året som gikk, du kan lage en oppskriftsfotobok med dine beste oppskrifter med bilder eller du kan lag en fotobok dedisert til kjæresten din. Du har helt sikkert PC-en full av bilder fra både store og små anledninger, så uansett tema, plukk ut de beste blinkskuddene fra både hverdag, fest og ferie, og la disse minnene få den oppmerksomheten de fortjener.

Fotoalbum tema kjæreste

Les også: 7 kreative og personlige fotobøker.

Slik lager du enkelt et fotoalbum på nett

1. Få oversikt over bildene du ønsker å bruke.

Velg bilder

2. Velg om du ønsker å lage fotoalbumet direkte på nett, i fotoknudsens nedlastbare programvare eller via fotoknudsens mobil-app. Begge fotobokprogrammene gjør det enkelt å lage et fotoalbum.

Veld designprogram

3. Velg ønsket format.

fotoalbum størrelser

4. Hvor avansert du vil gjøre det er helt opp til deg. Du bestemmer selv hvor kreativ du ønsker å være gjennom å velge enten automatisk utfylling av fotoalbumet, som vil si at programmet plasserer bildene for deg, eller du kan velge manuell utfylling av fotoalbumet. Uansett hvilket alternativ du går for, får du tilgang til et stort utvalg av rammer, Cliparts, bakgrunner, oppsett, skrifttyper og mye mer.

Fotoalbum designprogram

Nøl ikke! Slå til på vårt julegavetips: Lag og bestill et fotoalbum her. Vi garanterer suksess på julaften fordi en hjemmelaget julegave er noe helt for seg selv.

Kommentarer