Fortell litt om deg selv

«Jeg er Gwen Jeg har jobbet for fotoknudsen i 4 år og kommer opprinnelig fra Frankrike.
Jeg har alltid elsket å ta bilder for å fange favorittøyeblikkene mine. Jeg elsker også å forvandle de til fotoprodukter – uansett om det er til meg selv eller om det skal være gaver til venner og familie.»

Hvem har du laget denne gaven til?

«Denne fotoboken er julegaven til min far.»

Hva var det som inspirerte deg til å lage denne fotoboken?

«Jeg reiste med kjæresten min, faren min og kjæresten hans til Norge i August. Kjæresten min er norsk og vi besøkte familien hans og så noen virkelig fantastiske steder.

Jeg har bodd i Amsterdam i 6 år og det å tilbringe tid med familien er en sjelden gave og jeg prøver å få det meste ut av det. Denne fotoboken er fra denne turen og er den perfekte gaven for min far. Jeg gleder meg til å se reaksjonen hans når han åpner gaven.»

Hva er ditt beste fotobok-tips?

«Jeg har bare en regel for mine fotobøker – at bilder på dobbelsider skal være fra den samme dagen eller fra den samme hendelsen. Jeg liker den visuelle harmonien, i tillegg til alle minnene som dukker opp når jeg blar igjennom den.

Jeg elsker panoramabilder som gjør layflat-innbinding et must for meg. De gir meg større muligheter for å leke med sideoppsettet mitt også.»

Kom i gang med den neste fotoboken din

Kommentarer