Interiør & designmessen i Bergen er en viktig møteplass for formidling av design og trender. Sammen med utstillere og sterke bransjepersoner viser de trender og nyheter til tusenvis av besøkende. Det skal være en inspirasjons-arena for publikum. Messen finner sted i Grieghallen og er dermed urban og lett tilgjengelig for folk flest.

Julekort og julegaver

fotoknudsen deltar for fjerde gang på Interiør & designmessen i Grieghallen i Bergen. Vårt fokus på messen vil være å inspirere besøkende til å gjøre noe med hverdags-øyeblikkene og på en personlig måte kan du skape et helt unike julekort og julegaver med dine egne bilder. Man trenger ikke ta bilder som en proff fotograf for å få de stort opp på veggen, det er ofte enklere enn du tror. Vi vil vise frem fotobok, veggdekor, fotokalender og julekort.

Inspirerende design

Vi har fått hjelp av de dyktige interiørstylistene Gunn K Monsen og Lisa Reid Mjaavatten til å designe fotoknudsens messestand. Etter et besøk hos oss ønsker vi at du skal sitte igjen med masse inspirasjon til å bruke dine egne bilder til å lage personlige julekort og julegaver.

På fotoknudsen.no har du mulighet til å bestille bestille julekort og julegaver.

Følg oss på Instagram og Facebook for de siste oppdateringer om messen. Du finner oss på stand nr. 21 i 2 etasje i Grieghallen 25.-27. oktober 2019. Billetter kan kjøpes i døren. Vi sees!

Kommentarer