Nummer 1 fotobok i Norge

Vi klarte det – vi er størst på fotobok i Norge. Vi har nettopp toppet listen med flest solgte fotobøker og vi har den største markedsandelen i landet i 2020. Vi hadde selvsagt ikke klart det uten den fantastiske støtten fra dere, og vi sender dere en stor takk for at dere stoler på oss.

For å feire dette vil vi ta et lite tilbakeblikk helt fra vår første butikk og til nå. I tillegg snakket vi med vår kollega og superfan Henriette hos fotoknudsen om hvorfor hun lager fotoprodukter hos oss ​​og hva som ligger bak den enkle prosessen.

fotobok fra fotoknudsen

Startet i det små

Vi tar deg tilbake til da det hele startet: Ove Knudsen åpnet den første fotobutikken til fotoknudsen på Bergen busstasjon i 1958. Dette tente den første gnisten og det ble enda mer populært å fremkalle bilder. I 1960 fikk vi en egen printer for å holde tritt med kundene våre. Dette utviklet seg snart til et fullverdig laboratorium for både fargebilder og andre typer bilder.

På 1960-tallet bestemte vi oss for å utvide, og det ble butikker i hele Bergen slik at kundene lettere kunne nå oss. Et tiår senere fikk fotoknudsen også postordre og satset dermed på rask levering over hele landet, slik at vi var enda mer tilgjengelige og praktiske for kundene våre. De neste 20 årene brukte vi på å prioritere kundevennlige alternativer – for eksempel med å utvide til andre skandinaviske land – for så å ta et stort sprang mot digitalisering, noe som snart skulle vise seg å være ekstra populært blant våre kunder.

Lag fotobok raskt og enkelt

Der vi er i dag

Ny teknologi gjør at vi utvider vår programvare på design for å gjøre prosessen enklere, så alt du trenger å gjøre er å slappe av og vente til det ferdige produktet ditt kommer tilbake. Vi har ikke glemt at du skal ha den aller høyeste kvaliteten, uansett om du har bestilt en, eller en hel serie med fotobøker – du vil fortsatt få profesjonell finish fra omslag til omslag. Hvordan? Vi har bedt vår kollega Henriette om å fortelle oss hvorfor hun elsker å lage fotoprodukter hos fotoknudsen.

Raskt og enkelt å lage fotobok

Henriette har laget fotobøker siden 2009 og hun har sett mange forandringer opp gjennom årene. En av de tingene som har vært det samme hele tiden, er hvor allsidig designprogrammet er. Å dele minner er en stor del av Henriettes prosess: Hun har laget alle typer fotobøker i alle størrelser for alle de arrangementer du kan tenke deg – fra bryllup og jenteturer til ferier og årbøker med sine aller beste venner.

Disse fotobøkene har vært minneverdige gaver til familie og venner. Kvaliteten har vært en ekstra bonus: Den hjelper til med å gjøre en unik gave enda mer spesiell, en gave som vil vare i mange år fremover. Dette løser også problemet med “Hva gir du til noen som har alt?”, og alle mulighetene gjør det enkelt å bestille flere kopier.

fotobok

Henriettes fotoboktips

For Henriette handler alt om at det er lett, fra måten hun organiserer bildene sine til måten hun lager fotobøkene sine på. Hun fortalte oss at minnebanken også har endret måten hun lager fotobøker på. Med alle bildene hennes på ett sted, er det lettere å begynne å lage. Designprogrammets muligheter gir Henriette stor fleksibilitet: Når hun blir spurt om hvorfor det er så enkelt å bruke designprogrammet vårt, sier hun: «Jeg er ikke så veldig avansert når jeg lager fotobøker. Jeg liker rene og enkle design, så jeg pleier å velge forhåndsdesignede temabøker med en minimalistisk look i online-programmet, eller jeg lager fotoboken i appen mens jeg er underveis”. Prosessen hennes har vært så enkel at hun til og med kan lage fotobøker til og fra jobb – en supernyttig måte å bruke tiden på.

fotobok i appen

Hvorfor Henriette anbefaler fotoknudsen

Da vi spurte hvorfor hun anbefaler fotoknudsen til familie og venner, sa hun: “Kvaliteten på bøkene er hovedårsaken for å velge fotoknudsen, i tillegg til alle mulighetene de har.” Selv om hun absolutt foretrekker det enkle, anbefaler hun alltid designprogrammet til sine nærmeste. Det er en enkel måte å lage fotoboken på, uansett anledning. Å lage fotobok selv, er bra for personlige prosjekter med sans for detaljer, mens Smart Assistenten er praktisk for de med for mange bilder og for liten tid.

fotobok til alle anledninger

Med så mange muligheter er det bare kreativiteten din som setter grenser. Fra vår Smart Assistent til forhåndsdesignede temabøker, det finnes en måte for alle. Trenger du fortsatt litt inspirasjon? Les denne bloggen for å se hvordan du kan lage fotobok på en enkel måte. Og hvis Henriette allerede har inspirert deg for et nytt prosjekt, kom i gang med fotoboken din nå.

Lag nå

Kommentarer