Digital foto fotoboktest fotoknudsen

Fotobok er perfekt til å samle bilder fra alle dine opplevelser og reiser, eller til å ta vare på bilder av barn og barnebarn. Digital Foto har testet seks av de ledende produsentene av fotobok på markedet. I testen har de sett på brukeropplevelse, kvalitet og pris. fotoknudsen havnet i toppen og Digital Foto sier om karaktervurderingen «fotoknudsen lever opp til våre høye krav, og du vil ikke bli skuffet».

fotobok bryllup

Testen trekker blant annet frem at skarpheten og detaljgjengivelsen i bildene er svært god. Fargemetningen er naturlig avdempet med fine hudtoner, og svart-hvitt bilder gjengis uten fargestikk. Tekst gjengis skarpt og presist. Brukervennligheten står i høysete og man er raskt i gang med fotobokprosjektet. Designprogrammet fungerer godt, og man kan i tillegg til nettbasert programvare også laste ned til Windows og iOS.

Digital foto logo

Digital Fotos konklusjon av fotobok fra fotoknudsen er at bokomslag og bildesider holder høy kvalitet. Designprogrammet for fotobok får skryt og de synes det er rask levering. Du kan lese hele testen her

Se vårt store utvalg i fotobøker.

Kommentarer