Interiør & designmessen i Bergen er en viktig arena for formidling av design og trender. Det skal være en inspirasjonsarena for publikum. Messen finner sted i Grieghallen og er dermed urban og lett tilgjengelig for folk flest.

Messe

I år er det tredje gang fotoknudsen deltar på denne messen. Det som er helt unikt i år, er at vi har jubileum og fyller 60 år. Dette skal selvfølgelig markeres med spennende foredrag og ballongdryss.

Vårt fokus på messen vil være å inspirere besøkende til å gjøre noe med hverdagsøyeblikkene sine gjennom våre interiørprodukter. På en personlig måte kan du skape et helt unikt hjem med dine egne bilder. Man trenger ikke ta bilder som en proff fotograf for å få de stort opp på veggen, det er ofte enklere enn du tror. Vi viser hvordan man ved litt spennende vinklinger og utsnitt kan ta de tøffeste bildene helt på egenhånd.

Inspirere

Vi har fått hjelp av den dyktige interiørstylisten Gunn K Monsen til å designe messestand og plukket ut bilder som vi tror vil vekke interesse blant publikum. Etter et besøk hos oss ønsker vi at du skal sitte igjen med masse inspirasjon til å gjøre noe helt spesielt hjemme hos deg selv. Ikke bare viser vi deg ulike motiver som kan brukes, men også hvordan du enkelt kan lage din egen bildevegg blant annet på stuen, kjøkkenet og til og med i gangen.

fotoknudsen.no har du mulighet til å bestille dine bilder på 4 ulike materialer. Du kan velge mellom aluminiumsplate, skumplate, plexiglass og klassisk lerret. Her er det noe for enhver smak.

Følg oss på Insagram eller Facebook for de siste oppdateringene på messen. Du finner oss på stand nr. 21 i 2 etasje. Grieghallen 21.-23. september. Vi sees!

Kommentarer