1. En fotokalender er en hjemmelaget julegave
Hjemmelagde gaver er koselige å få, og hvis du lager en kalender er du sikker på at gaven ikke bare blir satt pris på, men at den også blir brukt gjennom hele året.

2. Få vist frem bildene dine
Har du tatt mange flotte bilder som du ønsker å vise frem, kan bildene virkelig komme til sin rett i en fotokalender. Velg ut flere bilder til månedskalenderen din – bruk gjerne bilder fra det foregående året.

3. Gled noen gjennom et helt år
Det er hyggelig å kunne glede noen gjennom året, og en månedskalender kan inneholde et nytt bilde for hver måned. Perfekt for besteforeldre som bor et stykke unna barnebarna, eller andre som ikke ser hverandre så ofte.

4. En fotokalender er morsom å lage
Hos fotoknudsen er det lekende lett å lage en kalender. Bruk en mal og bli fort ferdig, eller kos deg med å skrive inn egne merkedager, legge til bilder og velge illustrasjoner helt selv.

5. En kalender er en nyttig julegave
En fotokalender er koselig og personlig, men den er også en nyttig gave. Spesielt til jul, når vi står ved startstreken til et nytt år.

6. Unngå å gi samme gave som andre
Lager du en fotokalender i julegave, kan du være sikker på at ingen andre gir den samme gaven (i alle fall ikke med de samme bildene).

7. En fotokalender er lett å sende i posten
Lager du en fotokalender i julegave til noen, er den enkel og grei å sende i posten. Har du venner eller slektninger som bor langt borte, kan derfor en fotokalender være en kjempefin julegave som hjelper til å holde kontakten gjennom året.

8. Det er enkelt å imponere med en fotokalender
Hos fotoknudsen kan du enkelt laste opp egne bilder og lage en unik fotokalender. Du trenger ikke å laste ned noen programvare, og designverktøyet åpner opp for mange redigeringsmuligheter. Vi ordner julegavene dine, og sikrer samtidig at de er av god kvalitet.

9. Julegaven til den som har alt

Det er ikke alltid like lett å vite hva du skal gi i julegave til alle, og derfor kan en fotokalender være et godt alternativ. Den er både nyttig og personlig, samtidig som den er helt unik.

10. Du slipper å gå i butikken, og kan ordne alt hjemmefra
En fotokalender kan du enkelt og greit lage hjemmefra. Etter å ha brukt vårt enkle, nettbaserte verktøy, får du kalenderen levert innen syv virkedager pluss postgang.

11. Du kan gi samme gave om igjen neste år
En fotokalender er ikke bare en enkel gave å gi, men også en flott gave å få. Hvorfor ikke gjøre det til en tradisjon, og begynne å samle opp bilder til neste års kalender allerede ved nyttår? En fotokalender går aldri av moten, og passer fint å henge opp, år etter år.

12. Det er en gave som passer til alle
Besteforeldre, kjærester, barn og voksne kommer alle til å sette pris på en fotokalender. Hos fotoknudsen velger du selv om du vil bruke en mal eller begynne med med blanke ark. Vi har alt du trenger for å lage en unik fotokalender, noe som gir deg muligheten til å skreddersy kalenderen til den som skal få den.

Bestill fotokalender her!

Kommentarer