En fotobok er perfekt som gave i forbindelse med bryllup. Det finnes mange ulike måter å bruke dette flotte og personlige bildeproduktet som gave, se bare her:

May fikk fotobok i morgengave

May og Ole Konrad Fjeldstad-Iversen giftet seg sommeren 2010. Ole Konrad hadde forberedt sin morgengave i lang tid, hvor han samlet sammen bilder fra tiden de møttes frem til selve bryllupsdagen. Han lagde en flott fotobok fra fotoknudsen med en reise i bilder fra tiden de møttes frem til de skulle gifte seg.

Boken lot dem begge gjennoppleve en innholdsrik reise hvor de hadde rukket å bli en familie på fire med to herlige små barn. May fikk denne flotte fotoboken som morgengave på bryllupsdagen, og dette var en utrolig personlig og vakker gave som fikk både smil og tårer frem på samme tid.

Lene fikk fotobok fra utdrikningslaget

gave-god-som-gull-header

Da Lene Røsjø Pretorius (39) giftet seg, fikk hun fotobok fra utdrikkingslaget av forloveren sin. Denne inneholdt bilder fra alt det artige de opplevde på denne spesielle dagen. Dette var en gave som varmet så mye at hun gjorde det samme da hun nylig var forlover for en annen god venninne.

– Dette er minner som er flotte å ta vare på. I dag har jo de aller fleste bildene liggende på PC-en, så da syns jeg det er greit å lage fotobøker når man opplever noe spesielt, forteller Lene.

Hun har også laget fotobok etter en tur familien hadde til Kina i fjor. Gode minner er med andre ord ikke bare for gode venner.
– Alle liker vel å ha minner, så derfor syns jeg fotobok er en flott gave både til venner og familie, eller til seg selv, sier hun.

Les hele artikkelen: Fotobok – gave god som gull

Fotobok som tale

Ordtaket sier at et bilde sier mer enn 1000 ord. Og det er nok mye rett i det. Alle som har holdt tale i et bryllup vet hvilke forberedelser som ligger bak. Grubling, frustrasjon, jakt etter den rette innledningen, de morsomme utsagnene, den perfekte avslutningen.

Hva med å bruke bilder til å fortelle det du ønsker? Lag en fotobok og forbered din tale med bilder som forteller en historie, opplevelser, minner som er verdt å ta vare på. Satt sammen på en fantastisk måte i en helt unik fotobok.

Les hele saken: Fotobok som tale

Kommentarer