En liten jente på rulleskøyter, kledd som en superhelt i en rosa kappe med ordet ‘super’ i trykkbokstaver på en rosa bakgrunn.

Hvem er hverdagshelten din? Enten det dreier seg om supermammaen din, en legendarisk pappa eller det er barna dine som er små superhelter, vis dem hvor fantastiske de er med disse ideene til bildegaver og bildekort fra fotoknudsen. Vi har til og med sørget for deg om du har behov for å kjøpe gaver som skal være fra barna dine.

Du kan legge en mini-parade nedover sidene i en fotobok, bli kreativ med veggdekor eller gi dem en god start på morgenen med en fotokopp. Det er massevis av kreative måter å fortelle noen at de er spesielle. Her er noen supre presangideer som hjelper deg i gang.

Til en legendarisk pappa

Et foto av en mann med rød skjorte som står mot en blå bakgrunn og leser en personlig fotobok.

Har du verdens beste pappa? Da kan du sette alle favorittminnene dine (og de klassiske pinlige øyeblikkene) inn i en fotobok han vil sette stor pris på. Få den akkurat slik du ønsker den med clipart og ta med noen av de bløteste vitsene hans.

Lag en fotobok til pappa

Til supermammaen min

Et foto av en kvinne kledd i gult og rødt som leser en gul, spesiallaget fotobok mot en lyseblå bakgrunn.

Kanskje har denne spesielle damen vært både mor og far for deg gjennom årene? Vis henne at hun er nummer én med en fotobok fylt med alle de øyeblikkene som har gjort henne til en utrolig mamma. Dere kan gjenoppleve alle eventyrene sammen, bla gjennom feriebildene og minnes alle de beste bursdagskakene hun laget til deg da du var barn. Hun vil elske å få den til morsdagen, men hvis du ikke har lyst til å vente med å fortelle henne hvor fantastisk hun er, hvorfor ikke overraske henne uten noen spesiell grunn?

Lag en fotobok til mamma

Til den fantastiske tanten

Et bilde av en kvinne i rosa t-skjorte som henger opp et lerretsbilde av to barn i superheltkostymer mot en lys, gul vegg.

Hun er den kule damen som lurer godterier til ungene, tar dem med for å gå på rulleskøyter i parken og lar dem være oppe lenge etter leggetid når hun er barnevakt. Hvis ansiktene til barna dine lyser opp når tante kommer på besøk, vis henne at dere er glad i henne med et spesiallaget interiørprodukt. Få barna til å hjelpe til med å lage det og inkluder barnas favorittbilder slik at hun stolt kan vise det frem hjemme hos seg selv.

Lag veggdekor til tante

Til minihelten din

En liten jente på rulleskøyter, kledd som en superhelt i en rosa kappe med ordet ‘super’ i trykkbokstaver på en rosa bakgrunn.

De små betyr alt for oss. Fra den dagen de kommer inn i livet ditt, gjør de hver eneste dag minneverdig. Så hvorfor ikke gjør noe kreativt med disse øyeblikkene og lage bursdagskort til fødselsdagsselskapet? Du kan velge mellom massevis av muligheter til å skreddersy søte kort. Bare velg et tema, last opp de mest sjarmerende bildene og legg til din egen tekst. Du kan også sende ut matchende takkekort i etterkant.

Lag partyinvitasjoner for barna dine

Til helten som ikke lenger er så liten

En jente i en rosa kjole og svarte Dr Martens-støvler sitter på gulvet med bursdagsinvitasjoner mot et rosa bakteppe.

Når dine små helter ikke er fullt så små lenger, og de er klare til å markere en viktig merkedag, bursdag eller kanskje en konfirmasjon, kan du arrangere en fest for dem som de alltid vil huske. Begynn med invitasjonene – du kan få dem til å hjelpe deg med den kreative biten og med å velge et bilde hvis de erfaringsmessig er nøye med hvordan de ser ut. Så sender dere dem til alle VIP-ene på gjestelisten.

Lag konfirmasjonskort

Til en lærerhelt

En mann i en sennepsfarget skjorte mot en blå bakgrunn holder en spesialdesignet kopp med ordene ‘verdens beste lærer.’

Det er alltid en lærer eller veileder som inspirerer de små heltene dine på en spesiell måte. Kanskje har de tent gnisten til en lidenskap for språk, fått dem interessert i musikk eller hjulpet dem gjennom den tøffeste matten. For å vise hvor takknemlig du er for alt de har gjort, hvorfor ikke sørge for at kaffepausen blir ekstra hyggelig med en personlig kopp med bilde fra barna?

Lag fotokopper til veilederen deres

Til en dynamisk duo

To kvinner kledd i stripete topper holder bilder ved siden av hverandre.

Helter opererer sjelden alene. Hvem som enn er Batman for din Robin, enten det nå er bestevennen for livet eller din bedre halvdel, fremkall alle de beste øyeblikkene dere har hatt sammen. Du kan begynne med å lage en scrapbook med papirkopier av dine favorittbilder – det vil kunne bli en fantastisk gave til neste bursdag.

Fremkall bilder til den beste vennen din

Firbente venner er også helter

Firkantete blå kuber på rekke og rad med bilder av kjæledyr på, inkludert en fransk bulldog kledd som en superhelt i en rød kappe.

Til alle dere dyrevenner der ute, her er enda en gave til deg selv. Det fantastiske kjæledyret ditt er alltid klar for å redde en hvilken som helst grå dag og er alltid til stede når du trenger det mest. Hvis du ustanselig tar bilder av kjæledyrenes mest sjarmerende øyeblikk, hvorfor ikke fremkalle noen av dem for å friske opp hjemme hos deg?

Lag retrobilder av kjæledyrene dine

Hvordan vil du feire hverdagsheltene dine? Finn frem favorittbildene dine av favorittmenneskene dine (eller kjæledyrene, selvfølgelig) og begynn med å være kreativ med fotoknudsen.

Kommentarer