Noe som kom ut av denne uvanlige år var hundrevis, om ikke tusenvis av bilder av folk som koser seg med hobbyene sine. Om du gikk tilbake til en gammel hobby, eller prøvde noe nytt disse siste månedene, vedder vi på at du har tatt masse bilder av fremgangen din. Det å lage en fotobok om favorittsysselen din, eller hva du enn gjorde i år, er både enkelt og raskt med vå Smart Assistent. Den gjør alt pirkearbeidet for deg – som å kjapt velge ut de beste bildene og sette dem inn i sideoppsett – slik at du kan ha det gøy med å lage en helt unik fotobok. For å prøve den, trenger du bare å laste ned redigeringsprogrammet vårt. For å hjelpe deg med å komme i gang, har vi noen tips her som hjelper deg få mest mulig ut av vår Smart Assistent.

Hold orden

Hvis du ikke har bildene dine organisert ordentlig på ett sted, som på en harddisk, kan det ta litt for før du finner alle de du vil ha i fotoboken, selv om du bruker Smart Assistent. Prøv å alltid gruppere bildene dine inn i logiske foldere, slik at det er lettere for deg å lage boken din. Et praktisk tips er å alltid bruke orginalbildet når du bruker Smart Assistent. Bilder som du tar fra sosiale media har ikke den interndata som vår Smart Assistent trenger for å utøve sin raske magi.

Velg sideoppsett for fotoboken din.

Velg det sideoppsettet for fotobøker som du liker blant våre alternativer. Det er det du trenger gjøre akkurat nå, foruten å være klar til at Smart Assistent kaster seg ut idet. Da begynner den å legge bildene dine sammen for å fortelle en historie for deg. Dette er definitivt den letteste måten å lage en fotobok på – du kan slappe av med en kopp te mens den arbeider.

Lag tematiske bildemapper

Uansett hvilket tema du vil ha på fotoboken din – vår Smart Assistenten arbeider raskere og mer effektivt hvis du grupperer dine tematiske bilder i separate foldere.

Bruk høyest mulig oppløsning på bildene

Med Smart Assistent får du alltid et flott oppsett for fotoboken din, men du må gi den den høyeste oppløsningen du kan på bildene, slik at det virkelig blir en profesjonell finish. Lavoppløselige bilder vil se tåkete eller pikselerte ut når de trykkes. En gylden regel er an et bildestørrelse må være minst 2MB for å trykkes i høy kvalitet.

Legg til ekstra bilder

Når Smart Assistenten er ferdig med å sette bildene dine inn i sideoppsett, kan du bare stoppe der og bestille boken din med en gang – så lett er det. Men du behøver ikke bekymre deg over at den tar over den kreative kontrollen av prosjektet ditt om du fortsatt har endringer du vil gjøre. Alt den gjør kan redigeres av deg. Du kan finjustere bilder, endre rekkefølgen de er i, ta bort bilder, og legge til så mange flere du vil.

Legg til de siste detaljene i fotoboken din

Når du er fornøyd med Smart Assistent sine super-raske utvalg og sideoppsett, kan du begynne å legge siste hånden på verket, slik som bakgrunnsfarger, clip art, tekst, bilderammer, og mer. Det er helt opp til deg hvor mange slike siste prikker over i’en du vil legge til.

Det er så mange flotte emner å lage en fotobok om, fra det du gjorde i år, bursdager, kjæledyr, kunstverk laget av barnet ditt, hagen din, eller en samling av gamle bilder som du fant. Hva du enn vil lage så kan Smart Assistent gjøre det kjapt og lett for deg. Bare klikk på knappen under for å komme i gang.

Ser du etter flere morsomme måter å få inspirasjon? Det er millioner av grunner til å lage en fotobok – bare sjekk ut noen få av favorittene våre på fotoknudsens Instagram.

begynn å lage

.

Kommentarer