Vi har alle vært der; vi tar tusenvis av bilder og ser fram til å lage fotobok, men så har ikke dagen nok timer. Heldigvis har fotoknudsen Smart Assistenten som får boken din i land på null komma niks. Om du vil lage en bok om hjemmeferien, mimre om tidligere feriehøydepunkt, eller kanskje bare kose deg med alle mappene med familiebilder, så vil den gjøre det raskt og enkelt for deg. Den plukker ut de beste bildene dine, fjerner duplikater og uskarpe bilder og sorterer dem i nydelige oppsett, klar til finjustering og med ditt eget preg. Slik kommer du i gang og får mest mulig ut av vår Smart Assistent.

Få orden

Hvis du ikke har bildene dine lagret på ett sted, som på en harddisk, kan det ta litt tid å finne alle bildene du vil ha i fotoboken, selv om du bruker Smart Assistenten. Prøv alltid å gruppere bildene dine i logiske mapper, slik at du får en mye lettere jobb med å lage boken din. Et praktisk tips å huske på er alltid å bruke originalbilder når du bruker Smart Assistenten. Bildene fra sosiale medier vil ikke ha de interne dataene som våre forhåndsdesignede temabøker trenger for å skape sin magiske finish.

Velg sideoppsett for fotoboken

Velg et sideoppsett blant alternativene. Dette er stort sett alt du trenger å gjøre, bortsett fra å gjøre deg klar for at den Smart Assistenten setter i gang. Så begynner den å sette sammen bildene for å fortelle historien din, og du kan slappe av med en kopp te mens den jobber.

Lag bildemapper etter tema

Uansett hvilket tema du velger til fotoboken din Smart Assistenten fungere raskere og mer effektivt hvis du grupperer bildene dine i tema-mapper. Du kan for eksempel samle familiebilder i en mappe og hobbybilder i en annen.

Bruk bilder med høyest mulig oppløsning

Ved bruk av Smart Assistenten får du alltid flotte sideoppsett til fotoboken din, men bildene må ha den høyeste oppløsningen for å få en profesjonell finish. Hvis bildene har lav oppløsning kan de fort se uskarpe ut når de fremkalles. En god regel er at et bilde må være minst 2 MB stort for å kunne fremkalles med høy kvalitet.

Legg til ekstra bilder

Når vår Smart Assistent er ferdig med å legge inn bildene kan du bestille boken med en gang – så enkelt er det. Du trenger heller ikke være redd for at den skal ta over den kreative delen på prosjektet ditt hvis det er noe du vil endre. Alt den gjør kan redigeres av deg. Du kan fortsatt tilpasse bilder, bytte rekkefølge, ta bilder ut og legge til så mange flere du bare vil.

Legg til det lille ekstra i fotoboken din

Når du er fornøyd med Smart Assistentens utvelgelse av bilder og oppsett, kan du begynne å legge til det lille ekstra, som bakgrunnsfarger, cliparts, tekst, bilderammer og andre ting. Det er helt opp til deg selv hvor mye ekstra du vil legge til.

Uansett type fotobok du vil lage, så er det en enkel måte å gjøre det på for alle. La Smart Assistent få være kreativ med alle de feriebildene du ikke trodde du hadde tid til å sortere. Få en profesjonell finish med en av våre flotte, forhåndsdesignede temabøker – perfekt når du skal feire de store begivenhetene. Vil du heller lage boken din akkurat som du selv vil helt fra scratch – prøv vår lag selv-guide.

La vår editor hjelpe deg med å komme i gang med din neste fotobok, eller les “Sjekk ut tre enkle måter å lage fotobok på
“, for å finne ut mer.

begynn å lage

.

Kommentarer