Vår nye Smart Assistent lager fotobøker fra fotoknudsen på et øyeblikk. Den gjør alt pirkearbeidet for deg – som å velge ut de beste bildene og sette dem inn i sideoppsett – slik at du kan ha det gøy med å lage en fotobok som er helt unik For å prøve den, trenger du bare å laste ned designprogrammet vårt. Men hvis du trenger litt hjelp med å komme i gang, har vi noen tips her som hjelper deg med å få mest mulig ut av vår Smart Assistent.

1. Rydd opp i bildene dine

Det kan ta lang tid å lage en fotobok dersom bildene dine er lagret litt her og der. Du kan holde orden i bildene dine fra det øyeblikket du tar dem ved å sørge for at tid- og dato innstillingene dine er riktige på kameraet ditt. Her er noen ideer til hvordan du kan organisere bildene dine.

Hvis du er på reie i en annen tidssone, sørg for at tid og dato er riktig innstilt på kameraet. Når du da laster opp bildene, gjør den korrekte filinformasjonen at Smart Assistenten kan sortere gjennom bildene dine.

Vi liker jo alle å ta bilder med mobilene våre, og det første vi gjør er å vise dem frem på Instagram, Facebook eller i en Whatsapp-chat. Men disse plattformene fjerner ofte fildataene som Smart Assistenten trenger for å legge bildene dine inn i fotoboken din. For å være sikker på at Smart Assistenten skal kunne gjøre jobben sin med favorittbildene dine, er det best å bruke originalversjonene av bildene heller enn å kopiere dem fra sosiale medier.

Du kan sjekke at bildene dine har all informasjonen som Smart Assistenten trenger ved å se på filegenskapene deres. For å gjøre dette på en datamaskin, må du vanligvis høyreklikke på en bildefil.

En annen måte å holde orden i bildene dine på er å bruke det samme navnesystemet for alle bildefilene dine. Dette gjør det mye enklere å gjenfinne og laste opp bildene dine.

Prøv et system som likner på dette:
ÅÅÅÅ-MM-DD-Sted-Beskrivelse

2. Velg sideoppsettet som du liker best for fotoboken din

Når du er klar til å begynne å lage fotoboken din, velg ut de beste bildene dine slik at Smart Assistenten kan jobbe med bildene du elsker. For å lage en fotobok, velg sideoppsettet du liker best fra menyen i designprogrammet vårt. Når du har valgt oppsettet du liker, kan du slappe av mens du ser på at Smart Assistenten gjør jobben sin.

3. Lag tematiske bildemapper

Enten du vil lage et bryllupsalbum eller en bok med feriebilder, jobber Smart Assistenten best dersom du har sortert bildene dine inn i tematiske mapper. Så sørg for at du har orden i mappene dine før du begynner å jobbe med fotoboken din.

4. Bruk alltid bildene med høyest oppløsning

For å lage en fotobok som ser profesjonell ut, sørg for at du bruker bilder med høyest mulig oppløsning. Slik får du bilder av høy kvalitet på hver eneste side av det nye albumet ditt.

5. Legg til ekstra bilder

Selv etter at Smart Assistenten har lastet opp alle de beste bildene dine, har du full frihet til å gå over dem og laste opp ekstra bilder.

6. Legg til de siste detaljene i fotoboken din.

Smart Assistenten er laget for å gjøre det enklere enn noengang å lage en fotobok, men du har fortsatt full kreativ frihet. Etter at Smart Assistenten har gjort jobben sin, kan du gjøre fotoboken din unik ved å legge til nydelige clip-art og dine egne bildetekster og bakgrunner. Det er opp til deg hvordan du vil gjøre fotoboken din unik.

Prøv vår Smart Assistent og finn ut hvordan den kan hjelpe deg med å lage din neste fotobok.

Last ned designprogrammet vårt og prøv det ut.

Kommentarer