Vi er glade for å introdusere vår nye mobile funksjon for bildeoverføring – den raskeste måten å få bildene dine over til akkurat der du vil ha dem i løpet av få sekunder. Vi har alle vært der. Mobilen er full av minner du gjerne vil dele: babyens første skritt, en impulsiv piknik i hagen eller late soldager med de beste. Likevel kan det å flytte digitale bilder over til en fotobok noen ganger føre med seg litt teknisk kluss.

Med vår banebrytende mobile bildeskanner-funksjon er dette endelig en saga blott. Klar for å la kreativiteten blomstre?

Hvordan er den mobile bildeoverførings-funksjonen?

Å lage fotobok skal være en koselig opplevelse fra start til slutt. Vår mobile bildeskanner-funksjon er tilgjengelig for fotoknudsen sitt desktop-designprogram for både Mac og Windows, noe som beviser vår filosofi. Med kun et klikk og en rask skanning av QR-koden, kan du sømløst overføre bilder fra mobilenheten din til venner eller familie – forutsatt at dere alle er på samme WiFi-nettverk. Kombiner dette med de intuitive designverktøyene til desktop-designprogrammet vårt, og du har startet en prosess for å lage fotobok på en smidig måte.

Fem trinn for å overføre bildene dine

Ingen ledninger, kabler eller USB-stasjoner er nødvendig: Vår innovative funksjon gjør det så enkelt som mulig å flytte alle minnene dine fra mobilen til desktopp-designprogrammet. Enten du er et teknisk geni eller en nybegynner som nettopp har begynt å leke med fotobokdesignet ditt, les våre fem enkle trinn for å bruke vår nye funksjon.

1. Last ned desktop-designprogram

Skaff deg vårt premium desktop-designprogram.

2. Klikk på ikonet

Finn og klikk på ikonet med “”overføring av mobilbilder”” i designprogrammet.

3. Vær pålogget

Sørg for at mobilen og skrivebordet er på samme WiFi-nettverk, og skann deretter den viste QR-koden med mobilen.

4. Velg og overfør

Velg favorittbildene dine og trykk last opp.

5. Alt er klart!

Bildene dine er nå i desktop-designprogrammet, klare til umiddelbar bruk eller lagret for fremtidige prosjekter.

Hvorfor bruke mobil bildeoverføring?

Uansett om du lager flere fotobøker i året, eller du er i ferd med å lage din aller første, vi lyttet til dine tilbakemeldinger når det gjaldt den kreative prosessen. Alt bryet med å samle inn og overføre bilder ble fort en flaskehals.

Nå, i stedet for å tvinne tommeltotter under lange opplastinger, vil en enkel scanning på QR-koden sende bildene dine akkurat dit du vil ha dem. Kortere ventetid betyr mer tid til de morsomme tingene: jobbe med fotobokdesignet ditt, leke med oppsett og sette sammen historiene som gjør fotoboken til din egen – alt uten denne frustrerende, tekniske ventetiden.

Lag fotobøkene sammen

En av våre yndlingsmåter å lage spesielle fotobøker på, er å lage dem sammen med venner eller familie, til dere selv eller til noen andre. Ha det gøy og organiser en kveld der dere alle kan komme sammen, og med hjelp av vår nye bildeoverføringsfunksjon, samle alle favorittbildene og feire noen av de mest minneverdige øyeblikkene dere har hatt sammen.

Enten det er bildet ditt eller deres, med et enkelt klikk og en QR-kodeskanning, kan alle bidra – bare sørg for at dere alle er koblet til det samme WiFi-nettverket. Og med vårt brukervennlige desktop-designprogram for hånden, vil historiefortellingen din være like sømløs og kreativ som alltid.

Livets små øyeblikk fortjener også å stå i sentrum, og ingenting kan vel gjøre det bedre enn en personlig fotobok. Har du allerede et spesielt fotobokprosjekt i tankene? Begynn å samle bildene dine nå og start din kreative prosess! Og kjenner du alt på krativiteten? Bare å gå på, og lag et flott minne for evig og alltid. Det er din historie, dine minner, og nå er det enklere enn noen gang å dele dem.

Klikk nedenfor for å prøve vår nye mobile bildeoverførings-funksjon og gjør dine digitale historier om til en vakker fotobok i dag.

Start nå

Kommentarer