Solen skinner og, selv om dette er en veldig spesiell sommer, så er det å bytte ut reiseplaner med mer hjemmetid en perfekt måte å slappe av på. Og det finnes mange aktiviteter du kan gjøre for å holde deg aktiv og glad. Enten det er å holde kontakten med familie og venner, dyrke hobbyer, prøve ut nye ting eller lage noe spesielt med fotoknudsens fotobøker, kort, og bilder, har vi har satt sammen en liste med artige sommerhobbyer du kan gjøre hjemme.

  • Lag fantastiske fotoprodukter med fotoknudsen
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt  og enkelt å bestille på nett

Ta den tiden du trenger

Dette er en fantastisk mulighet til å utnytte at vi har litt mer tid. La oss omfavne det faktum at vi har mer enn bare noen øyeblikk for oss selv nå. Tenk litt på det. Nå når vi ikke stresser for å rekke å gå på kafé, i møter eller å trene, kan sommeren handle om å slappe av og stresse ned. Start med litt egentid og utforsk ting du virkelig setter pris på. Finn ut hva som gjør deg glad, lag en bildedagbok over det du holder på med og del det med familie og venner. 

Prøv noe nytt

Som man ofte sier: “Forandring er like viktig som hvile”, og denne sommeren er en flott mulighet til å prøve noe nytt og endre litt på ting. Lag en liste over aktivititer som får deg i godt humør, velg favoritten din og kom i gang. Finn ulike måter å lære den nye hobbyen din på – enten det er et nettkurs, å lese bøker i parken, eller gå en tur mens du hører på en podcast. Vi har en super ide: Hvorfor ikke lage en fotobok der du viser fremgangen din? Vi har mange tips og ideer til hvordan du kan gjøre det her. Hva enn du velger å gjøre, trekk pusten dypt og hopp i det. 

Utvikle talentene dine

Hvordan står det til med kokkekunstene dine? Er vennene dine misunnelige på hvor flink du med interiørdesign, eller spør de deg om fototips fordi Instagrambildene dine er så fine? Hvis du har en hobby som du er flink til, er denne sommeren et godt tidspunkt for spisse ferdighetene dine enda mer. Du vil garantert bli fornøyd når du ser hvordan du forbedrer deg utover sommeren, og hva du enn gjør så må du ikke glemme å dokumentere fremgangen med bilder som du kan dele med favorittpersonene dine.

Gå ut i naturen

Vi elsker naturen – vi er omgitt av den på alle kanter og sommeren er en flott tid å for nyte den på alle tenkelige vis. Hvor du enn bor kan du glede deg over det som skjer i naturen, enten du titter på fugler gjennom vinduet i leiligheten din, leker med kjæledyret ditt eller jakter på insekter i hagen eller parken med barna dine Lag en fotodagbok over alle endringene som skjer rundt deg, og gi deretter liv til øyeblikkene dine med nydelig veggdekor eller en fotobok.

Små endringer, store forskjeller

Et enkelt bytte av rutinene dine i sommer kan være en flott måte å få til større endringer på lang sikt. Prøv å lage mat med ferske ingredienser som øker energien din, eller ommøbler helt enkelt huset ditt slik at du får en frisk start hjemme. Hvis du har lyst til å lage noe så vil selv noe helt enkelt, som for eksempel en av våre temabøker, gi deg en flott mestringsfølelse. Dette er alle supre ting som du kan gjøre alene, med partneren din eller med hele familien. Selv de aller minste stegene fremover vil gjøre at du føler deg fantastisk i sommer. 

Kom i aktivitet

Vi vet at det høres enkelt ut, men hvis du får opp pulsen med litt trening vil du føle deg veldig bra. Løp deg en tur, strekk ut på yogamatten, sykle en runde i nabolaget ditt eller følg en treningsøkt på nett! Denne sommeren er det perfekte tidspunktet for å bli mer aktiv.  Og det beste med å ha mer ledig tid denne sommeren er at du kan gjøre det i ditt eget temo. Det er ikke noe press og du kan gjøre hver økt akkurat slik du selv vil.

Hold kontakten

Det kan være vanskelig å opprettholde kontakten med familie og venner når arbeid og hjemmestress tar over. Disse sommermånedene kan være det perfekte tidspunktet for å gjenoppta  kontakten med gamle venner. Å sende noen personlige kort eller bilder fra fotoknudsen for å si hei er en flott måte å holde kontakten med dine favorittpersoner på og det vil garantert få dem til å smile. 

Alle fotoproduktene til fotoknudsen er supre for å spre litt glede denne sommeren. Enten du vil sende et brev med bilder  til en venn eller lage din egen nydelige fotobok, kom i gang nå og del dine gladeste øyeblikk denne sommeren.

Begynn å lage

Kommentarer