Hvis du er som oss, har du sikkert hundrevis av bilder lagret på  mobilen din – noen du deler via sosiale medier, og andre som du vil ha mer for deg selv.

Vi bestemte oss for å forhøre oss på kontoret for å finne de beste fotobokideene til bildene på mobilen din. Her har vi samlet de fem beste ideene, kanskje du blir inspirert?

Vil du ha enda en god nyhet? Du kan nå raskt lage disse fotobøkene ved hjelp av vår nye app til iPhone og Android! Den er enkel og morsom å bruke; bare overfør bildene fra mobilen til appen, og plasser dem i fotoboken med et par tastetrykk.

 

#1 Mat

fotoalbum-idéer-Mat

Finn frem bilder fra dine kulinariske eventyr, og gjør dem om til en spennende bok. Favorittrestauranter, mors oppskrifter, ukens rett eller noe annet som gir deg vann i munnen. Garantert en smakfull fotobok.

 

#2 Reise


Om du er langt borte eller på hjemlige trakter – når man er på reise er det vanskelig å la være å knipse i vei med mobilen. Fortell om reisen din, ett vakkert bilde om gangen. Hva med å gi et eksemplar av fotoboken til alle i reisefølget?


#3 Dine beste Instagram-bilder

fotoalbum-idéer-Instagram

Er du Instagram-avhengig? De innebygde filtrene kan gjøre bildene dine enda mer spesielle. Hvorfor ikke samle dine Instagram-favoritter i en unik bok?

 

#4 Festivaler

fotoalbum-idéer-Festivaler

En god musikkfestival tilbyr godbiter for både øyne og ører, og man kommer alltid hjem med mange gode minner lagret på mobilen. Lag en morsom, liten fotobok og gjør dine festivalbilder lenge etter at musikken har stoppet.

 

 

#5 Babyens første

8256_WC_Social_W33f_BlogimgUpdate_EU

Kameraet i smarttelefonen din fanger raskt de små øyeblikkene. Babyens første smil, første skritt, til og med den første tannen! Med en gang du har bildene i boks, er det lett å forvandle dem til en fotobok som du kan ta med deg overalt. Dessuten kan du enkelt bestille flere eksemplarer av fotoboken, slik at bestemor og bestefar også kan få!

Vi er store tilhengere av å gjøre bildene våre om til album, spesielt ved hjelp av vår nye app.  Den er så rask og enkel at du nesten risikerer å bli avhengig!

Besøk App Store og last ned vår app GRATIS i dag.

Kommentarer