Selv om alle designprogrammene våre har massevis av kreative muligheter, så er det noen små forskjeller mellom dem.
Du kan velge å laste ned et designprogram på datamaskinen din eller du kan bruke det nettleserbaserte HTML5-programmet vårt. Under finner du en oversikt over alle designprogrammene våre slik at du kan bli kjent med alle de ulike funksjonene og lage enda bedre fotobøker.

Designprogram for Windows

Last ned designprogrammet for Windows til skrivebordet ditt og få full kontroll over fotoboken din. Designprogrammet vårt for Windows kan importere bilder direkte fra brukerkontoene dine på sosiale medier til fotoboken din. Det er også det perfekte programmet for deg som liker å sette ditt eget preg på fotoboken din og jobbe med den helt til den blir akkurat slik du ønsker deg.

Designprogram for mac

Det er perfekt for deg som er vant til å bruke mac. Applebrukere vil kjenne igjen utseendet og følelsen til dette designprogrammet. Designprogrammet for Mac har en egen iPhoto-integrasjon slik at alle hendelsene, albumene og bildene dine blir åpnet automatisk når du åpner designprogrammet. Du kan deretter dra bildene til boksidene og redigere dem akkurat slik du ønsker. Designprogrammet har også et stort utvalg av bakgrunner, rammer, masker og clip-art.

HTML5 designprogram

Hvis du ikke har lyst til å bruke så mye tid på fotoboken din og vil få den klar med bare noen få klikk, er dette det perfekte designprogrammet for deg. Med vårt HTML5 designprogram kan du få boken ferdig på bare noen få minutter. Du trenger ikke å laste det ned da det fungerer direkte i nettleseren din.

Mobilappen

Vær kreativ på farten med mobilappen vår. Siden den lar deg lage fotoboken din mens du sitter på bussen, venter på toget eller tar deg en kaffekopp, er den det perfekte designprogrammet når du er på farten eller har det travelt.

En god designer er ikke bedre enn utstyret hun bruker og det samme gjelder når du lager fotobøker. Du kan ikke forvente at fotoboken din blir den flotteste, dersom du ikke benytter deg av alle mulighetene i designprogrammet. Vi håper denne guiden vil hjelpe deg med å velge det designprogrammet som passer best for deg. Del fotobøkene dine med oss på sosiale medier ved å bruke hashtaggen #fotoknudsen slik at vi kan se det du lager.

Velg ditt designprogram

Kommentarer