Bilde på skumplate

Ellinor Svendsen tar mange bilder, og noen av disse har funnet veien opp på veggen. Hun har laget en fotovegg med skumplater fra fotoknudsen og sier dette om interiørproduktet: «Jeg valgte skumplater fordi de har matt overflate som jeg synes er flott, og man slipper fingermerker fra 2-åringen min. Han klatrer gjerne opp på sofaen og skulle han klare å rive ned bildene så er det ikke fare for at han skal bli skadet da skumplatene er veldig lette.

fotocollage skumplate

Elinor har valgt ut bilder i sort/hvitt, i størrelsene 50×70 cm, 30×40 cm, 20×30 cm og 20×20 cm. Bildene er printet på 5 mm tykke skumplater og har en veldig fin bildekvalitet. «Bildene har gitt interiøret et skikkelig løft», sier Ellinor.

Om bildene

Det største bildet er av far og sønn som leker da han var ca. 5 måneder. I tillegg er det et portrettbilde av Ellinor som hun tok for noen år siden. Bildet med en S er for etternavnet vårt. Det minste bildet er av en benk ved et vann nærheten av huset vårt.

skumpalte fra fotoknudsen

Tekst og bilder

For å skape variasjon liker Ellinor å blande tekst med enkle motiver og portretter av mennesker når bildene skal henge tett. Det samme gjør hun også når hun lager fotobøker. Les mer om det her

fotovegg med skumplater

På fotoknudsen.no kan du ikke bare lage bilder på skumplate, men også lerret, aluminiumsplate, plexiglass og bilde på tre. Det er enkelt å legge inn bildene i designprogrammet, og det er mange redigeringsmuligheter. Det følger med bildeoppheng slik at du enkelt kan henge de rett opp på veggen. Ellinor har nå fått en helt personlig fotovegg som hun er veldig fornøyd med!
Les mer om hvordan du kan dekorere veggen med dine egne bilder.

Kommentarer