Overrask noen du er glad i med en selvlaget bildekalender i julegave. På kun få minutter lager du enkelt en helt unik kalender på fotoknudsen. Du trenger ikke å laste ned ekstra programvare, alt foregår på nett og direkte i din nettleser. Noen få dager senere ligger din egenkomponerte kalender ferdig i postkassen, klar til å pakkes pent inn i julepapir. fotoknudsens bildekalendere er perfekte julegaver til en eller flere du vil overraske med en personlig gave, eller til de/den som har alt.

fotokalender

Stort utvalg

På fotoknudsen.no kan du velge mellom mange spennende kalenderprodukter i ulike størrelser og formater. Her er det bare å skreddersy bildekalenderen til den eller de som skal få den og bruke den.

Du kan velge mellom hele stående eller liggende månedskalendere i ulike formater og antall sider. Uansett hvilket kalenderformat du velger for julegaven, er det muligheten til å pynte kalenderen med dine egne fotoblinkskudd, og sette ditt preg på den med det designet du velger, som gjør at julegaven blir flott og helt unik. Du kan også velge å ikke bruke de ferdige designmalene og istedenfor designe alt fra bunnen av. Å designe en kalender uten å bruke mal er noe mer tidkrevende enn å bruke en ferdig mal, men veldig moro. Fordelen med å bruke en ferdig mal, er at du kan gjøre bildekalenderen personlig på en enkel måte uten at det er tidkrevende.

Månedkalenderen er bestselger

fotoknudsens månedkalendere finnes med både standard papir og premium papir og med ulike kalendarier. Månedskalenderen er en bestselger. Den består av 13 sider med plass til dine beste bilder. Du kan velge mellom mange forskjellige maler som virkelig setter bildene i fokus. Gå for et enkelt sort og hvitt design, eller lag en mer fargerik kalender med flotte farger og mønster. I fotoknudsens designmaler finnes det noe for enhver smak. Kalenderen har spiralinnbinding i toppen med hull for oppheng på vegg.

Uansett hvilken av bildekalenderne du velger å gi bort i julegave, kan vi garantere et resultat som vil imponere både deg og de du gir den til i gave.

Bildekalender

Slik går du frem for å lage en bildekalender:

1. Logg deg inn på din side eller registrere deg som ny bruker på fotoknudsens nettsider.
2. Velg om du vil ha stående eller liggende kalender.
3. Velg format og størrelse
4. Begynn å redigere din kalender!

Kommentarer