Fototips hverdagsøyeblikk

Tenk på det: Fester, ferier eller andre «store hendelser» er opplagte bildeanledninger, men det er de små øyeblikkene som utgjør størstedelen av livene våre. Med tanke på dette, har vi satt sammen noen enkle fototips som kan hjelpe deg med å sette pris på nettopp disse øyeblikkene. Ta bilder av dem mens du er midt oppi dem.

La deg inspirere til å ta bilder

Ta deg en tur ut hver uke der formålet er å ta bilder. Eller kanskje du vil bestemme deg for å ta bilde av en ting hver dag?

Fototips hverdagsøyeblikk 1

Bruk mobilen din

Du har den alltid i lommen, og de fleste mobiler har gode kameraer, så det er bare å knipse i vei. Les tipsene om hvordan du tar de beste bildene med mobilen din her.

Fototips hverdagsøyeblikk 2

Rediger bildene dine

Gjør eventuelle endringer mens du fortsatt har det originale bildet friskt i minne, eller ta et ekstra mens du har sjansen. Ingen liker følelsen av å ha gått glipp av noe.

Fototips hverdagsøyeblikk 3

Fremkall bildene dine

Ikke la bildene ligge på mobilen i månedsvis. Last ned den siste versjonen av appen vår, slik at det er lett å ferdigstille og fremkalle bildene. Gjør det med en gang før du får tid til å angre.

Fototips hverdagsøyeblikk 4

Lag en bildecollage

Dette er definitivt den beste måten å minne seg selv på alle de flotte øyeblikkene i livet. En bildecollage, et bildeoppheng, eller andre kreative ideer kan også bidra til at du setter mer pris på de små øyeblikkene i hverdagen.

Fototips hverdagsøyeblikk 5

Del bildene dine

Så snart du har fått bildene dine, kan du dele dem med venner og familie. Det gjør de små øyeblikkene til noe spesielt for både deg og dem du deler dem med.

Fototips hverdagsøyeblikk 6

Vi håper disse tipsene kan hjelpe deg litt på vei, slik at du blir flinkere til å ta vare på alle de små øyeblikkene. For flere fototips, klikk her

Kommentarer