Denne tiden på året er alltid travel. Skole og jobb er i full gang. Det er mye å holde styr på som avtaler, kamper, levering og henting. Tiden før jul viser oss at det også kan være travelt på en god måte. En personlig fotokalender er den perfekte gave til både deg selv, venner og famile, så ligger man litt i forkant av neste års gjøremål. Å ha en kalender hjemme er en fin måte for at alle skal få oversikt over hva som skal skje. Dette vil øke produktiviteten din, samtidig som den hjelper deg med å planlegge tiden fremover og holder deg oppdatert på alt som må gjøres.

  • Lag en flott fotokalender hos fotoknudsen
  • 100% fornøyd-garanti
  • Bestill raskt og enklet på nett

Organiser hele familien

Med et nytt år så er det mye som skal skje. Skolen starter opp igjen, og plutselig har alle noe de skal være med på, treffe venner og gå på kurs. Å lage sin egen fotokalender betyr at du får orden i alt som skjer på en oversiktlig og enkel måte som gjør at hele familien kan sjekke hva de skal gjøre og hva alle andre holder på med. En fotokalender er en fantastisk måte å ha oversikt på. Og for å gjøre det enda enklere, hvorfor ikke bestille flere kopier av kalenderen slik at du kan henge dem på kjøkkenet, på barnerommene og på kontoret? Se nettsiden vår for mer informasjon om kalendere og les om kampanjen vår om jo flere du kjøper, jo mer sparer du.

Vil du vite mer om hvordan du lager den perfekte familieplanleggeren? Les alt om hvordan bli bedre organisert med en familieplanlegger i bloggen vår.

Mer oversikt i hverdagen

Ved å følge med på alle avtaler, bursdager og spesielle begivenheter, blir du mindre stresset og mer produktiv. Hvis du bruker mindre tid på å tenke over hva du bør gjøre, vil du uten tvil ha mer tid til det du skal gjøre. Det betyr at du vil være mer avslappet, det blir mindre kaos for alle, og du kan til og med få en sjanse til å ta en kopp kaffe eller te også.

Du vil aldri glemme en bursdag igjen

Den gufne følelsen når du merker at du har glemt bursdagen til en god venn, eller enda verre, når du får en tekstmelding som lurer på hvorfor barnet ditt ikke er kommet i bursdagen. Når du lager en av våre fotokalendere, kan du enkelt legge til bursdager og spesielle anledninger i vårt designprogram. Så er det ingen unnskyldning for å gå glipp av bursdager heretter.

Del opp de langsiktige prosjektene

Når du planlegger en stor begivenhet som bryllup eller flytting, innser du raskt at det er mange trinn som skal fullføres for at det skal bli suksess. Ved å planlegge steg for steg i kalenderen din, kan du selv sette tidsfrister du klarer å holde. Når du først har skrevet dem ned og hengt de opp på veggen der du kan se dem hver dag, blir hele planleggingsprosessen så mye enklere. Plutselig blir det store prosjektet lettere håndterlig, og du vil se frem til å krysse av for hvert steg.

Gjør det unikt

Kalenderne fra fotoknudsen blir helt unike for deg. Ikke bare på grunn av bildene du bruker, men fordi alt i kalenderen kan gjøres helt personlig. Uansett om du bruker en av våre forhåndsdesignede temaer eller starter med en tom side, du kan endre den akkurat som du vil. Velg de fontene du liker best, endre bakgrunnsfarger, legg til rammer rundt bildene dine, marker spesielle datoer, bruk cliparts og masker – det er helt opp til deg selv. Kalenderen du lager vil bli helt unik for deg.

Vi håper vi har gitt deg litt inspirasjon om hvordan en fotokalender kan hjelpe til med å organisere hverdagsaktivitetene. Med forskjellige størrelser, format og forhåndsdesignede temaer som passer dine behov, blir det ikke enklere enn å lage en fotokalender hos fotoknudsen. Alt du trenger å gjøre for å få bedre oversikt over hverdagen er å klikke på knappen nedenfor og begynne å lage.

begynn å lage

 

Kommentarer