Denne tiden av året er alltid litt hektisk, ikke sant? Når ungene kommer hjem fra skolen og en endeløs liste av avtaler, trening, kjøring og henting plutselig legges til timeplanen din. Å lage en kalender til å henge opp hjemme er en super måte for alle sammen til å følge med på hva som skjer til enhver tid. Det vil gjøre hverdagen din enklere, hjelpe deg med å planlegge, og holde oversikt over alt som skal skje.

  • Lag fantastiske fotoprodukter med fotoknudsen
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Organisér hele familien.

Nå som det er skole igjen, har alle steder de må være, venner de skal treffe og aktiviteter de skal rekke. Lager du din egen fotokalender, vil du få orden i kaoset på hjemmebane. En fotokalender er en super måte å holde orden på tingene, der kan hele familien enkelt sjekke hvor de selv skal være og hva alle de andre skal. For å gjøre det enda enklere for deg selv, hvorfor ikke henge opp flere kalendere rundt omkring, på kjøkkenet, barnas rom, eller kontoret? Sjekk ut vårt utvalg av fotokalendere på hjemmesiden vår sammen med våre kvantumsrabatter når du bestiller flere kopier.

Bli mer produktiv

Ved å ha kontroll på alle avtaler, fødselsdager og spesielle anledninger, blir du mindre stresset og mer produktiv. Hvis du bruker mindre tid på å gruble over alt du burde gjøre, vil du få mer tid til faktisk å gjøre det – det er et faktum! Du blir mer avslappet, det blir mindre stress for alle og du kan til og med få tid til å sitte med bena høyt en liten stund.

Du vil aldri glemme en bursdag

Den dårlige følelsen når du innser at du har glemt fødselsdagen til en god venn, eller enda verre, når du får en sms om hvorfor sønnen din ikke har kommet il en bursdagsfest: Ååh! Lager du din egen fotokalender, kan du enkelt legge til bursdager og spesielle anledninger som du legger inn i vårt designprogram, så glemmer du ikke flere bursdager igjen.

Bedre planlegging

Når du planlegger en viktig anledning, som et bryllup eller at dere skal flytte, innser du fort at det er mye som skal gjøres for å komme i mål.

Våre kalendere hjelper deg med planleggingen og du kan setter deg frister som er lettere å holde. Når du først har gjort det og den henger på veggen der du kan se det hver dag, blir hele planleggingsprosessen mye lettere for deg. Plutselig er det store prosjektet blitt til mange enkeltting som er lettere å håndtere og som du med et smil kan krysse ut hver gang du har gjennomført dem.

Gjør det unikt og personlig

fotoknudsens fotokalendere er laget spesielt for deg. Ikke bare på grunn av at det er dine bilder, men fordi alle elementene i din kalender helt og fullt er tilpasset deg. Om du ønsker å benytte et av våre forhåndsdesignede temaer, eller lage en fra bunnen av, kan du alltid endre på designet slik du vil. Du kan velge din favorittfont, endre bakgrunn, legge til rammer rundt bildene, markere spesielle datoer, bruke cliparts eller masker, det er helt opp til deg. Den kalenderen du lager, vil helt og fullt være eksklusiv for deg.

Vi håper vi har gitt deg inspirasjon og gode grunner til hvorfor du bør lage en fotokalender som kan hjelpe deg med å holde oversikt over hverdagsaktiviteter og avtaler. Med alle våre størrelser, formater og forhåndsdesignede temaer har det aldri vært lettere å lage en kalender med fotoknudsen.

begynn å lage

 

Kommentarer