tema-bryllups-invitasjoner-ideer

Lag en invitasjon som er personlig og unik og som passer med ditt bryllupstema. Vi har over 20 forskjellige bryllupsinvitasjoner som vi har forhåndsdesignet, slik at du kan velge fra våre favoritter som passer til forskjellige bryllupstemaer.

Alle designene vår kan tilpasses slik at du kan legge til eller ta bort elementer og er i overenstemmelse med ditt behov. Og hvis du ikke kan finne en som passer perfekt til din store dag, kan du også lage bryllupsinvitasjonen fra bunnen av.

Under finner du 10 forhåndsdesignede kort fra vårt bryllupsutvalg, og tre som vi har designet selv. Alt som trengs er litt kreativitet.

Forhåndsdesignede invitasjoner

Minimalistisk

For noen mennesker er mindre definitivt mer, og med så mange detaljer og dekorasjonemuligheter som finnes med bryllup er det noen ganger bedre å gjøre det enkelt. Minimalt behøver ikke å bety kjedelig. Det er skjønnhet i enkelhet. Tenk klare linjer, nøytrale farger og naturlig lys og ha fokuset på det lykkelige paret.

 • Vårt kvadratiske minimale kortdesign er perfekt for minimale bryllup. La fotoet bli blikkfanget på kortet og legg bare til navnene på kortet. Resten av detaljene kan stå inni. Den hvite kanten kan være en enkel måte å gi kortet en enkel finish.

 tema-bryllups-invitasjoner-ideer-minimalistisk

Moderne

Moderne bryllup kan være hva som helst fra å ikke dele etternavn til at det ikke blir servert noe kake. Moderne bryllup består ofte av temaer med enkel design, slående dekorasjoner og  moderne lys.

 • For å få fram ditt moderne bryllupstema i invitasjonene, bruk vårt moderne geometriske design. De geometriske linjene på forsiden er elegante men enkle, og og sans serif skriften er veldig i tiden.

 tema-bryllups-invitasjoner-ideer-moderne

Klassisk

Klassisk kan bety ulike ting, men når vi snakker om bryllup mener vi tradisjonelle farger som gull, sølv og krem og tidløse detaljer som blomster, blonder og en tredelt bryllupskake.

 • Rødt er tradisjonelt forbundet med kjærlighet så våre klassiske designede kort i rødt og gull er perfekte for et klassisk bryllup. Inni og bak på kortet er det vakkert design med blomster i hvitt og gull og med detaljer i gull, gir det kortet et luksuriøst uttrykk.

 tema-bryllups-invitasjoner-ideer-klassisk

Romantisk

Om du ønsker å leve ut drømmen om ditt eget eventyr, så vil et bryllupsdesign på et romatisk tema gjøre susen. Blomsterarrangementer bør pynte opp i lokalet  og taler og opplesninger burde være intet mindre enn kjærlighetsdikt.

 • For å sette tonen for din store dag velg våre forhåndsdesignede  bryllupsinvitasjoner med vintage blomster. Den perfekte bakgrunnen for et bilde av brud og brudgom i kjærlig omfavnelse, består av vakre roser som hoveddekorasjon – romantikkens blomst.

 tema-bryllups-invitasjoner-ideer-romantisk

Bohemsk

Det er ingen spesiell trend for bohemske bryllup, men den omfatter gjerne kjærligheten til natur og friluft hvis man skal planlegge et unikt bohemsk bryllup. Bruk inspirasjon fra hippikulturen og se etter naturmaterialer, blomsterhår og kaskader av blomster.

 • Vår klassiske blomsterinvitasjon vil sette tonen for din store dag og la gjestene forstå at de er invitert til en kjærlighetsfest med bohemtema. De rosa og blå blomstene på forsiden blir videreført til innsiden hvor det er en enkel revebjelleillustrasjon.

 tema-bryllups-invitasjoner-ideer-bohem

Vintage

Du kan velge å planlegge ditt vintagebryllup rundt en spesiell epoke (for eksempel tjueårene eller førtiårene) eller du kan  flette inn forskjellig retroinspirert moro på din store dag. Skjønnheten ved et vintagebryllup er at det aldri er umoderne slik at du kan være sikker på at du aldri vil angre på det i årene som kommer.

 • Gjestene dine kommer til å elske den vintagetrykte bryllupsinvitasjonen vår. De nøytrale fargene og blomstene som er tegnet for hånd gir en tydelig retrofølelse. Du legger rett og slett til et bilde og forandrer teksten inni så den passer ditt behov.

 tema-bryllups-invitasjoner-ideer-vintage

Glamorøst

Glamorøse bryllup skal være overdådige: Gå for gull og glitter! Fra lokalet til interiøret og gjestenes kjoler, forberedes man til det virkelig store.

 • Våre klassiske invitasjoner i grått og gull har en ubestridelig glamorøs estetikk. Den mørke bakgrunnen og den kunstneriske stilen med gulldetaljer roper om overflod. Velg vårt mest glamorøse foto til å ha på forsiden.

 tema-bryllups-invitasjoner-ideer-ekslusivt

Rustikk

Å feire bryllup i låver og på gårder er blitt mer og mer populært de siste årene så bryllup med rustikk tema er også blitt mer vanlig. Prøv å ta med noen gjør det selv elementer på den spesielle dagen din og hold alt på et lavt nivå.

 • Hvit tekst på en kritt-tavle er en effektiv bakgrunn som gjør vårt rustikke kritt-tavlekort til et perfekt kort  til et bryllyp med rustikt tema. Velg et sorthvitt foto for beholde den konsekvente fargepaletten

 tema-bryllups-invitasjoner-ideer-rustikk

Lekende

Bryllup trenger ikke å være alvorlige og noe bruder og brudgommer elsker ideen om en lekende bryllupsdag. Tenk store brettspill på plenen, favorittsnacks fra barndommen og morsomme fotografier.

 • Som navnet antyder,er  vår lekende moderne bryllupsinvitasjon laget for lekende par. Den består av lyse farger og iøynefallende tegninger som kommer til å se flott ut på et morsomt bilde.

 tema-bryllups-invitasjoner-ideer-lekende

Tropisk

Enten du gifter deg på en strand med tropisk klima et eller annet sted eller bare liker den tropiske estetikken, skulle tropiske bryllup gjerne bestå av planter, naturlig lys og kanskje noen kokosnøtter.

 • Våre rene tropiske bryllupsinvitasjoner vil fremheve scener av frodige palmer og sene solnedganger. For øyeblikket er den grønne og rosa fargepaletten  veldig populær blant designere.

tema-bryllups-invitasjoner-ideer-tropisk

Bryllupsinvitasjoner laget fra bunnen av.

Maritimt

Kommer du til å gifte deg en spesiell plass ved sjøen? Bruk et hel-maritimt tema med marineblå og hvite striper, fyrlykter, skjell, fiskebåter og forhåpentligvis litt solskinn

 • Lag din invitasjon fra bunnen av ved å bruke en stripete bakgrunn og et grovt tau som ramme. Du kan legge til ekstra detaljer hvis du ønsker det. Det er det morsomme ved å lage ditt eget kort! Det finnes ingen regler.

 tema-bryllups-invitasjoner-ideer-nautisk

Utendørs

Er dere et par som er glad i eventyr og store utendørsarenaer? Kommer bryllupet deres til å feires i en vakker skog eller oppe på fjellet? Da vil et bryllup med utendørstema være perfekt for dere.

 • Lag deres egne invitasjoner som passer til utendørstemaet. Bruk cliparts av trær, grener og blader.  Et vakkert bilde av dere i naturlige omgivelser vil gjøre det perfekt. Enkelt og effektfullt.

 

Internasjonalt

Kommer dere fra to forskjellige land? Har dere funnet kjærligheten på tvers av to forskjellige land? Vi elsker ideen om et romantisk bryllup med reiseliv som tema.

 • Bruk verdenskartet og hjerte-clipart for å markere deres to land på kartet. Så kan dere bruke våre reiselivsrelaterte cliparts for å pynte invitasjonen. Vi elsker frimerker som som gjør at invitasjonene dine ser ut som et prospektkort.

tema-bryllups-invitasjoner-ideer-internasjonal

begynn å lage

Vi håper dette har hjulpet deg med å velge bryllupsinvitasjon.

Vi har også massevis av hold av dagen-kort og takkekort for å passe til  våre bryllupsinvitasjoner. Og hvis du ikke planlegger et bryllup? Vi har over 100 forhåndsdesignede kort slik at du kan finne et for enhever anledning. Alle kortene kan tilpasses slik at du får det akkurat slik du ønsker.

Kjenner du noen som skal gifte seg? Du kan dele denne bloggen på sosiale medier ved å bruke ikonene nedenfor. De kommer til å takke deg.

Kommentarer