fotobok fra fotoknudsen

Vi har laget en video som gir deg gode ideer til ulike fotobokserie. Velg selv hvorfra du vil lage boken. Vi gjorde det via appen vår. Om du ønsker det samme kan du laste ned fotoknudsen appen her.

1.Familiebok

Finn bildene av de menneskene som betyr mest for deg og samle dem i forskjellige fotobøker. Lag ulike bøker dedikert til familiemedlemmer, nære venner, din livspartner og dine barn. Dette utgjør en vakker måte å samle minnene om de fantastiske menneskene i livet ditt. Utforsk vår blogg om familiens historie for inspirasjon og ideer om hvordan du best kan lage disse fotobøkene.

2.Baby/barnebok

Å samle minner fra barnas oppvekst er en verdifull ting som både du og barna vil sette pris på når de blir eldre. Men før den tid kan det også være hyggelig å ta frem disse minnene når barna har venner på besøk, eller når de introduserer sin første kjæreste for eksempel. Det gir en fin anledning til å dele gode øyeblikk, historier og skape en ekstra dimensjon av glede og fellesskap i familien. Ta en titt på vårt utvalg av temabøker for barn og baby for å få litt inspirasjon til ditt neste prosjekt.

3.Kjærestebok

Dokumenter historien om forholdet deres ved å lage en serie med fotobøker, dedikert til hvert år av reisen deres. Alternativt kan dere samle de mest minneverdige øyeblikkene fra mobiltelefonene deres i en bok. Denne boken kan være et fantastisk tillegg, spesielt i anledninger som bryllupet deres, der dere deler reisen deres med alle som er glade i dere.

I årene som kommer vil du sette pris på å bla gjennom disse fotobøkene og gjenoppleve alle de flotte øyeblikkene dere har delt. Når ungene en dag spør om hvordan dere møttes, vil dere ha en vakker bok å dele med dem, fylt med historiene og bildene som har formet forholdet deres.

4.Familieferie

Utforsk gleden av en fotobok fra familieferien, en tidløs reise tilbake til høydepunktene og kjekke stunder du har delt med gjengen din på ferie – gjenopplev magien av episk pudderføre på vinterferie eller la solens varme omfavne deg på de herlige strendene. Bla gjennom sidene og nyt følelsen av å bevare disse dyrebare øyeblikkene med de du er glad i.

Fotobok med Layflat-innbinding.

5.Kokebok

Skap din egen unike kokebok ved å samle favorittoppskriftene dine. Organiser dem etter type retter, ingredienser, smaker eller sesong, og fyll bøkene med både deilige oppskrifter og fristende bilder. Du kan til og med inkludere snapshots av deg og familien mens dere lager maten, og på den måten gjøre kokeboken ekstra personlig og minnerik. Sjekk ut vår tema for kokebøker her.

6.Reisebok

Sorter alle reisebildene dine etter årstall og lag en unik bok for hvert år, et slags reisealbum gjennom tidene. Ta deg tid til å rydde opp i bildene, kanskje legge til små anekdoter eller personlige notater, og gjenta denne prosessen for hvert minneverdige år. Før du vet ordet av det, vil du ha skapt en hjertevarm serie med bøker som ikke bare dokumenterer de store eventyrene, men også de små øyeblikkene som gjør reisene dine unike og uforglemmelige.

7.Helgetur

En liten, kvadratisk fotobok er ideell for å fange alle de gøye opplevelsene dine, enten det er helge- eller storbyferier eller koselige hytteturer. Disse bøkene er ikke bare små, rimelige og enkle å lage, men også perfekte for de som elsker å ta flere reiser i løpet av året.

Lag fotobok med appen

8.Hyttebok

Skap en minneverdig “hyttebok” ved å samle bilder fra året som har gått. La en side være tom for personlige hilsener, og gi boken en morsom vri – en perfekt kontrast til det du vanligvis finner på hyttene i fjellheimen.

9.Årets høytider

I en travel hverdag kan det være ekstra koselig å gjøre noe spesielt ut av høytider som jul og påske, spesielt når det er en av de sjeldne anledningene hele familien er samlet. Det er en perfekt mulighet til å forevige de dyrebare øyeblikkene, skape en fotobok, og med tiden utvide samlingen til en serie. Disse fotobøkene blir også flotte gaver og er alltid like morsomme å dele på kommende års samlinger.

10.Årbok per sesong

Hvis du har flere bilder enn det som passer i en enkelt årbok, kan du enkelt sortere dem og organisere dem etter sesonger som vår, sommer, høst og vinter.

Et smart tips er å velge et av dine favorittbilder som forsiden på hver bok – det kan være huset ditt, nærmeste park, eller din favorittrestaurant – for å fremheve den spesifikke sesongen du ønsker å formidle.

11.Familiens årbok

For de fleste av oss er familien det viktigste i livene våre. Hva er vel bedre enn å feire akkurat den med en årlig familiebok – enten du ønsker å inkludere hele storfamilien eller bare kjernen din.

Ved å forevige alle øyeblikkene dere har delt, vil du glede deg over å se hvor mye familien har vokst i årene som kommer. Ta en titt på våre designede årbøker.

12.Hobbybok

Enten du nylig har kastet deg ut i fotografiens verden eller sitter på en skatt av bilder fra tidligere år, kan en fotobokserie dedikert til ulike temaer være en fantastisk måte å presentere talentet ditt på.

Gjennom å fargekode bildene eller gruppere dem etter mer abstrakte temaer, skaper du ikke bare en visuell glede, men også et verdifullt referansepunkt som dokumenterer din utvikling som fotograf over tid.

Kommentarer