allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×
På grunn av stor pågang ber vi om forståelse for at det må forventes 1-2 ekstra produksjonsdager før din ordre blir sendt. Takk for tålmodigheten.Les mer

Månedskalender enkel

Bevar minnene fra året som gikk, og del dem med venner og familie.

Månedskalender enkel

Bevar minnene fra året som gikk, og del dem med venner og familie.

 

 1. 1
Velg en design

Vi har hundrevis av profesjonelle design.

 1. 1

Velg en design

 1. 2
Tilpass fotokalenderen

Du kan gjøre alt du ønsker. Gjør den til din.

 1. 2

Tilpass fotokalenderen

 1. 3
Bestill

Bestill og og få fotokalenderen innen 3 produksjondager + postgang.

 1. 3

Bestill

Månedskalender

Månedskalendere: dette bør du vite

Våre månedskalendere, som er tilgjengelig i ulike størrelser og oppsett, kan bestilles med premium papir eller standard papir. Hvis du lager månedskalendere med standard papir, kan du oppgradere til matt, glanset eller ekstra matt overflate; for vårt premium papir, kan du lage månedskalendere med glanset eller matt overflate.

Månedskalender med selvvalgte foto

Vil du sette et personlig preg på kalenderen din? Hos fotoknudsen kan du lage din egen månedskalender med selvvalgte foto som månedsbilder. Del øyeblikk med venner, familie og andre besøkende, og se tilbake på noe nytt hver måned. Lag en månedskalender online i dag!

Månedskalenderen kan fås i flere størrelser og oppsett, alt etter hva du selv behøver. Månedskalenderen med standard papir produseres med matt, ekstra matt eller glanset overflate. Kalender med premium fotopapir produseres med glanset eller matt overflate. Tilpasningsmulighetene er mange, og den vil dermed passe godt inn i de aller fleste hjem.

Hvordan lage egen månedskalender

Å lage egen månedskalender er både enkelt og morsomt. Samtidig utfordrer det deg også til å være litt kreativ! Velg først blant hundrevis av profesjonelle design. Disse kan du senere tilpasse etter egne preferanser med ulike bakgrunnsfarger og rammer.

Neste steg er å velge ut bilder. Hva du velger, er helt opp til deg. Du også legge til tekst i ulike skrifttyper på bildene. Selv om et bilde som kjent sier mer enn 1000 ord, kan det noen ganger være hyggelig å lese litt også. Til slutt velger du papirtype etter egne preferanser. Enkelt og greit! Å lage månedskalender behøver ikke å være en enmannsjobb – spør gjerne famille og venner om hjelp.

Hvilke foto skal jeg velge?

I en personlig månedskalender finnes det ingen grenser for hvilke bilder du kan ha med. Både store og små begivenheter får plass. Bryllup, slektstreff, grillfester, fjellturer, hunden, katten og barnebarnet er alle gode eksempler. Problemet for de fleste er ikke å finne bilder, men å bestemme seg for hvilke de skal bruke. Her kan hjelp fra noen du kjenner komme til nytte. Kanskje har tanten din noen gode bilder fra slektstreffet? Kanskje har vennen din et perfekt bilde fra teltturen forrige sommer? Det er viktig å huske at en månedskalender med foto du selv har valgt ut ikke behøver å være høytidelig. Et personlig preg gir besøkende noe å huske.

Kjøp månedskalender i dag

Designprogrammet til fotoknudsen er enkelt og intuitivt å bruke. Programmet guider deg gjennom hele prosessen fra start til slutt. Du kan bruke det både i nettleseren, på pc, mobil og nettbrett. Bestiller du en månedskalender hos fotoknudsen, får du en månedskalender i høy kvalitet. Hos fotoknudsen har vi også en 100% fornøyd-garanti, som gir deg et nytt produkt eller pengene tilbake om du ikke er fornøyd. Bestill månedskalender hos fotoknudsen i dag!

Designidéer til månedskalendere

Vi tilbyr en rekke designalternativer i vårt designprogram, så du har mange muligheter til å bli kreativ. For et klassisk utseende, prøv å lage månedskalendere ved bruk av bilder i sort og hvitt; du kan også bruke naturbilder for å illustrere årstidendringer

Det finnes andre måter å vise hele året i din månedskalender: tenk på minneverdige familiehendelser, som fødselsdager og jubileer, og bruk dem til å illustrere tilsvarende tider på året. Ble du gift i juni? Bryllupsbildet ditt kan være perfekt. Mors fødselsdag i oktober? Finn en foto fra i fjor.

En smart måte å lage virkelig kreative månedskalendere er å bytte bilder med venner og familie, fra samme hendelser og øyeblikk, og bruke hverandres bilder til å presentere året ditt. Du ender kanskje opp med din beste venns bilder fra din egen fødselsdag, eller din fetters bilder fra det seneste familiebesøket.

Fordi alles perspektiver er annerledes, er det stor sjanse for at du ender opp med en totalt ulik månedskalender enn den du ville ha laget på egen hånd.

Kom i gang nå!

For å komme i gang med din månedskalender, er det bare å velge mellom alternativene øverst på siden. Vårt designprogram vil guide deg raskt og enkelt gjennom prosessen.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
Eksempel måneder

  Fra:

  kr 212,-

  ×