Familieplanlegger

Ser du etter en enkel måte for å holde styr på famiielivet? Lag din egen familieplanlegger som pynter opp hjemme og gjør organiseringen morsom for alle.

  • Lag din egen familieplanlegger
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag din egen personlige familieplanlegger

Finn den perfekte familieplanleggeren

Å holde tritt med korøvelser, shopping og ungenes aktiviteter etter skolen blir mye enklere med fotoknudsens familieplanlegger på veggen. Våre kalendere er vakkert utformet for å hjelpe deg å holde orden på alle avtalene og de uendelige det-må-jeg-huske-å-gjøre-listene, og i tillegg er de lette å tilpasse slik at de matcher akkurat din livsstil.

Hvis du kikker gjennom vårt utvalg av forhåndsdesignede kalendere vil du helt sikkert finne en familieplanlegger som passer for deg. Alle våre kalenderdesign for familieplanlegger har tre, fire eller fem kolonner, for å hjelpe enhver familie – uavhengig av størrelse – med å holde orden på gjøremålene. Designene kommer i to formater: A4 som er perfekt for et mer kompakt utseende, eller A3 som er den perfekte store familieplanleggeren der du kan skrive beskjeder og meldinger til familien din.

Lag din egen familieplanlegger hos fotoknudsen

Når du har valgt riktig størrelse og format er tiden inne for å være kreativ. Begynn med å laste opp favorittbildene dine. Alt fra feriebilder til bilder av livets små øyeblikk kan du legge til i kalender-oppsettet, og du vil garantert smile hver gang du ser på den. Du kan gjøre hver side enda mer personlig ved å gi hver måned et unikt tema – du kan legge inn forskjellige farger, bakgrunner eller clipart for at den skal skille seg ut og bli den beste familieplanleggeren noensinne.

Er du klar til å lage din egen personlige familieplanlegger?

Når du er ferdig med å redigere, velger du “Legg i handlekurv”. Når du kommer til betalingssiden kan du kan velge mellom semimatt, glanset eller ekstra matt papir på familieplanleggeren din. Når du har trykket «lagre og fortsett», kan du legge inn leveringsdetaljer og bekrefte betalingen din. Din familieplanlegger fra fotoknudsen vil være hos deg i løpet av kort tid, og bli et perfekt element i hjemmet ditt.