allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Familieplanlegger

Familieplanlegger

Ser du etter en enkel måte for å holde styr på famiielivet? Lag din egen familieplanlegger som pynter opp hjemme og gjør organiseringen morsom for alle.

  • Lag din egen familieplanlegger
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din egen personlige familieplanlegger

 

Finn den perfekte familieplanleggeren

Å holde tritt med korøvelser, shopping og ungenes aktiviteter etter skolen blir mye enklere med fotoknudsens familieplanlegger på veggen. Våre kalendere er vakkert utformet for å hjelpe deg å holde orden på alle avtalene og de uendelige det-må-jeg-huske-å-gjøre-listene, og i tillegg er de lette å tilpasse slik at de matcher akkurat din livsstil.

Hvis du kikker gjennom vårt utvalg av forhåndsdesignede kalendere vil du helt sikkert finne en familieplanlegger som passer for deg. Alle våre kalenderdesign for familieplanlegger har tre, fire eller fem kolonner, for å hjelpe enhver familie – uavhengig av størrelse – med å holde orden på gjøremålene. Designene kommer i to formater: A4 som er perfekt for et mer kompakt utseende, eller A3 som er den perfekte store familieplanleggeren der du kan skrive beskjeder og meldinger til familien din.

Lag din egen familieplanlegger hos fotoknudsen

Når du har valgt riktig størrelse og format er tiden inne for å være kreativ. Begynn med å laste opp favorittbildene dine. Alt fra feriebilder til bilder av livets små øyeblikk kan du legge til i kalender-oppsettet, og du vil garantert smile hver gang du ser på den. Du kan gjøre hver side enda mer personlig ved å gi hver måned et unikt tema – du kan legge inn forskjellige farger, bakgrunner eller clipart for at den skal skille seg ut og bli den beste familieplanleggeren noensinne.

Er du klar til å lage din egen personlige familieplanlegger?

Når du er ferdig med å redigere, velger du “Legg i handlekurv”. Når du kommer til betalingssiden kan du kan velge mellom semimatt, glanset eller ekstra matt papir på familieplanleggeren din. Når du har trykket «lagre og fortsett», kan du legge inn leveringsdetaljer og bekrefte betalingen din. Din familieplanlegger fra fotoknudsen vil være hos deg i løpet av kort tid, og bli et perfekt element i hjemmet ditt.

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 4520 reviews
 
Lerret

Helt fantastisk flott med bilde på lerret! Kjempefornøyd med dette og også tidligere kalendere!
Les mer

– tove nordgren
 
 
Fotokalender

Alltid fornøyd med kvaliteten på kalenderen 🙂 Personlig kalender er kjempekoselig å ha fremme! Hadde vært veldig dyr å kjøpe til fullpris dog, så kjøper aldri utenom kampanje
Les mer

– Anonym (selv om de sikkert skjønner hvem det er)
 
 
Fotokalender

Alltid fornøyd med kvaliteten på kalenderen 🙂 Personlig kalender er kjempekoselig å ha fremme! Hadde vært veldig dyr å kjøpe til fullpris dog, så kjøper aldri utenom kampanje
Les mer

– Anonym (selv om de sikkert skjønner hvem det er)
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.