allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Fotokalender i matt og glanset papir

Fotokalender i matt og glanset papir

Å skape en personlig fotokalender er en fantastisk måte å få mer ut av øyeblikkene dine. Uansett om det er til ditt eget hjem eller om du planlegger å gi den som en gave til venner og familie, har fotoknudsen et stort utvalg av størrelser og overflater som du kan velge i mellom. Se den guiden vår nedenunder som kan hjelpe deg med å velge mellom matt og glanset papir.

  • Lage fotokalendre i matt og glanset papir
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag dine egen fotokalender

 

Fotokalender i matt og glanset papir

Alle elsker å ha en fotokalender og med fotoknudsen kan du personlig tilpasse din egen med dine egne bilder, sideoppsett og til og med legge til dine egne viktige datoer. Du kommer aldri noensinne til å glemme en bursdag eller et jubileum Med fotoknudsen kan du velge mellom å få en fotokalender i matt eller glanset papir. En matt fotokalender får et stilig moderne uttrykk med litt tilbaketrukne farger, mens en fotokalender i glanset papir skinner litt ekstra og gir fargene litt ekstra farge. Gå over til “Fotokalender” på fotoknudsens hjemmeside og start.

Slik lager du en fotokalender med matt eller glanset overflate

For å lage en fotokalender med matt eller glanset overflate, skal du først velge den størrelsen du vil ha: A3, A4 eller kvadratisk og deretter velge typen design du vil ha fra malene våre. Dette tar deg videre til fotoknudsens online editor der du kan laste opp bildene dine og lage forsiden på fotokalenderen og fylle ut månedssidene i tillegg til å lege til bakgrunner, tekst, masker, hendelser, rammer, Clip Art og mere. Du kan gjøre hva du har lyst med hver måned.

Slik bestiller du din fotokalender i matt eller glanset papir

Så snart du er ferdig med å lage tilpasse fotokalenderen din, klikker du “legg i handlevogn” der du også kan velge mellom forskjellige typer overflater. Uansett hvilken overflate du vil ha, kan du være sikker på at de blir fremkalt på høykvalitets premium papir slik at fotokalenderen din virkelig ser flott ut på veggen din. Du velger bare mellom Standard matt papir, Ekstra matt papir eller glanset papir og du er klar! Det er alt! Nå som du har bestilt din egen personlige fotokalender, er det kanskje på tide å planlegge neste års fotokalender?

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 4436 reviews
 
Lerret

Helt fantastisk flott med bilde på lerret! Kjempefornøyd med dette og også tidligere kalendere!
Les mer

– tove nordgren
 
 
Fotokalender

Alltid fornøyd med kvaliteten på kalenderen 🙂 Personlig kalender er kjempekoselig å ha fremme! Hadde vært veldig dyr å kjøpe til fullpris dog, så kjøper aldri utenom kampanje
Les mer

– Anonym (selv om de sikkert skjønner hvem det er)
 
 
Fotokalender

Alltid fornøyd med kvaliteten på kalenderen 🙂 Personlig kalender er kjempekoselig å ha fremme! Hadde vært veldig dyr å kjøpe til fullpris dog, så kjøper aldri utenom kampanje
Les mer

– Anonym (selv om de sikkert skjønner hvem det er)
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.