allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

Bursdagskalender

Bursdagskalender

Det er enkelt å lage en bursdagskalender hos fotoknudsen. Du bestemmer først hvilket kalender du vil ha. Lag din kalender i dag og bestill!

  • Bursdagskalender av høy kvalitet
  • 100% tilfredshet garanti
  • Rask og enkel bestilling online

Lage en bursdagkalender

 

Bursdagskalender

En bursdagskalender vil hjelpe deg med å huske alle de store merkedagene i din families liv. Legg til både slekt og venner ved hjelp av designprogrammet vårt. Du kan også legge inn bilder av de som har bursdag, slik at de blir satt ekstra stor pris på. En bursdagskalender er noe som vil følge deg i hverdagen på en dekorativ måte. Heng den på et sted der hele familien kan se den og følge med på de viktigste dagene i året. De dagene som dere selv har valgt å legge inn i en spesialdesignet bursdagskalender!

Lage bursdagskalender

Det er lettere enn du kanskje tror å lage bursdagskalender. For å kunne gjøre jobben korrekt, kan du benytte vårt smarte designprogram. Det å lage bursdagskalender som gave til noen i familien, kan være en super idè. På denne måten hjelper du dine kjære til å huske årets merkedager, samtidig som de får se bilder av dine kjære. Hvorfor ikke lage bursdagskalender til dyrene i familien i tillegg? Det er slett ikke lett å huske når hunden eller kaninen har bursdag hvis du ikke skriver det opp i kalenderen din!

Bursdagskalender til barnehage

Det er mange barn i barnehagen, og det skal mye planlegging til for å få alle aktiviteter til å gå glatt. Med en bursdagskalender til barnehage kan de ansatte lett følge med når både barn og ansatte har bursdag. Barna selv kommer til å elske det å finne et bilde av seg selv i en bursdagskalender i barnehagen. Dette vil få dem til å føle seg ekstra viktige på den store dagen. En bursdagskalender skole kan være en god idè for å huske elevenes bursdager på samme måte.

Bestill bursdagskalenderen, start nå!

Bestill bursdagskalenderen i dag, før du går glipp av noens bursdag eller en annen viktig merkedag. Kjøp bursdagskalenderen hos fotoknudsen.no på en rask og enkel måte til alltid gode priser. Bestill bursdagskalenderen via våre nettsider, for på denne måten kan du gjøre alt selv. Det holder å ha tilgang til dine digitale bilder. Velg bildene dine med omhu, samtidig som du velger et tema som passer til kalenderen din. Dette er en morsom og enkel måte for å skape et minne som varer.

Lag her

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.