Bursdagskalender

Hold oversikt over årets viktigste dager med en personlig bursdagskalender.


 • Bursdagskalender Kvadratisk
  Fra kr 209,-
  20 x 20 cm

 • Bursdagskalender Kvadratisk
  Fra kr 209,-
  20 x 20 cm

 • Bursdagskalender Kvadratisk
  Fra kr 209,-
  20 x 20 cm

 • Bursdagskalender Kvadratisk
  Fra kr 209,-
  20 x 20 cm

Bursdagskalender

Vi sender din bursdagskalender senest 3 produksjonsdager etter din bestilling.

Bursdagskalendere: dette bør du vite

Vi vet hvor lett det er å glemme en bursdag (men ikke si til noen at vi fortalte deg det). Hvis du har en tendens til å glemme, eller du er rake motsetnignen og er flink til å holder orden, da er bursdagskalendere perfekt for deg.

Før opp bursdagene til nære og kjære i en bursdagskalender som er tilgjengelig i mange størrelser og oppsett. Alle våre bursdagskalendere er tilgjengelig med premium fotopapir eller standardpapir. For våre standardpapirkalendere kan du velge mellom matt, glanset eller ekstra matt overflate. Våre premium fotokalendere er tilgjengelig med matt eller glanset overflate.

Design-idéer for bursdagskalendere

Når du lager din bursdagskalender vil du få tilgang til en rekke kreative alternativer, blant annet rammer og bakgrunner. Du kan også legge til din egen tekst på bildene.

For å hjelpe deg med temaer til din bursdagskalender kan du foreksempel bruke et bilde av en god venn eller et familiemedlem som har bursdag akkurat den aktuelle måneden. Bruk et bilde av mor i mai og far i juli, eller et av din søster i mars og din beste venn i juni.

Du kan også lage en kollasj av bildene til alle dem som har bursdag den aktuelle måneden. Da kan du med hjelp av både kalenderoversikten og månedens bilder raskt se hvem som snart har bursdag.

Du kan selvfølgelig også velge noe mer abstrakt: et landskap eller også fargemønstre. Det er helt opp til deg!

Kom i gang nå!

For å komme i gang med din bursdagskalender kan du velge mellom de ulike designene på denne siden. Etterpå vil vårt designprogram bistå deg fra design og frem til bestilling av produktet ditt.

Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.