Retro bilder ideer

Våre retro bilder er enkle å lage og gjør et flott inntrykk når de vises i hjemmet ditt eller til store arrangementer som bryllup eller bursdager.

Retro bilder har vært en favoritt blant interiørinteresserte og arrangementsplanleggere en stund takket være den vintage-inspirerte stilen, så følg trenden og lag dine egne. Vi har 9 unike inspirerende ideer som du kommer til å elske.

Bordkort

Retro bilder bryllupsdekorasjon

Planlegger du bryllup eller et større arrangement? Hvorfor ikke lage personlige bordkort til alle gjestene med retro bilder? Velg favorittbildet ditt av hver gjest, og legg til en morsom setning eller et adjektiv under bildet som beskriver gjesten. Du kan velge mellom 50 skrifttyper for å gjøre dem helt unike.

Ram dem inn og heng dem på veggen

Retro bilder henge på vegg

Lag retro blider av de beste øyeblikkene i livet og heng dem opp. Du kan velge en moderne ramme eller en i vintagestil som du kjøper brukt. Det er fint å la bildene i en ramme ha samme tema … Det kan være bilder fra en spesiell opplevelse eller ferier. Du kan også plukke ut bilder fra lignende steder som strender,fjell eller byer. En morsom og kreativ måte å vise frem bildene dine på.

Gi et bortgjemt hjørne nytt liv

Retro bilder inspirasjon

Dekorer en liten og ubrukt vegg med en collage av retro bilder. Dette passer spesielt godt i et hjemmekontor, en trappeoppgang eller kanskje på badet..

Lag dine egne vimpler

Retro bilder innrammet vimpler

Alle elsker vimpler, og det er utrolig enkelt å lage dine egne med retro bilder for å gi et rom litt vintage-stil. Nå kan du legge til fargede bakgrunner på bildene som du kun kan fremkalle via mobilappen vår (les mer om fargede bakgrunner) for å gjøre vimplene enda flottere. Prøv en rosa eller blå bakgrunn og heng dem opp på barnerommet.

Legg på en farget bakgrunn

Retro bilder visning

Fremkall retro bilder og legg på fargede bakgrunner – eksklusivt i mobilappen for å gi bildene dine et mer moderne uttrykk. Det er iøynefallende og tar seg perfekt ut på veggen. Du kan også prøve å plassere bildene i en stjerne eller sirkel, og dersom du går lei kan du bare plassere bildene på nytt i en ny form. Dersom du ønsker noe litt mer originalt, kan du organisere bildene dine fra lyst til mørkt, henge dem opp i en regnbueform eller fremkalle bilder fra en reise du nylig har vært på og henge dem opp i flaggform i landets nasjonalfarger.

Retro bilder banner mobil appen

Lag dine egne gavelapper

Retro bilder gavelapp

Fremkall et retro bilde av den personen du vil gi en gave, og fest den til presangen. Du kan også legge til tekst nederst som forklarer hvem det er fra. Det viser en ekstra omtanke som vil bli lagt godt merke til hos mottakeren.

Lag et eget familietre

Retro bilder familietre

Fremkall et bilde av hvert av familiens medlemmer (dette kan kreve skanning av gamle bilder) og skriv navn og fødselsdato nederst på retro bildet. For å gjøre det enda mer spennende, kan du lage bilder i mobilappen og gi bildene fargekoder i henhold til kjønn eller generasjon. Deretter kan du sette opp bildene som et tre på veggen. Dette er en flott måte å vise frem slekten på, og i tillegg ser det veldig stilig ut.

Dokumenter livet med bilder

Retro bilder graviditet baby

Det å dokumentere en graviditet ved hjelp av retro bilder er en flott måte å huske de minnerike ni månedene på. Ta bilder av deg selv når du er en, to, tre, osv. måneder på vei, og vis dem i kronologisk rekkefølge. Avslutt tidslinjen med et bilde av den lille. Du kan også legge til tekst på bildene, slik at du husker hvilken måned de ble tatt.

I glass og ramme

Retro bilder innrammet fotocollage

Legg retro bilder mellom to glassplater og ramme for å vise bildene dine på en original måte. Du kan velge ett retro bilde per glassramme, eller vise flere i samme ramme. Du kan også lage en dobbelsidig variant. Perfekt på skrivebordet.

Retro bilder banner

Dersom disse ideene har inspirert deg til å fremkalle flere bilder, trenger du kanskje enda flere ideer. Hvorfor ikke lage en fotocollage ved hjelp av våre enkle tips, eller hvorfor ikke lage et eget fotooppheng der du viser frem de beste øyeblikkene i livet ditt?

Når du har laget noe fint med bildene dine, kan du ta et bilde av det og dele dem med oss ved hjelp av hashtaggene #minfotoknudsenInstagram eller laste opp dem opp her. Der finner du også masse inspirasjon fra andre kunder.

Kommentarer