Sjekk ut tre enkle måter å lage fotobok på

Av Fotoknudsen 12. januar 2022

Hvordan du velger å lage boken din er et spørsmål om personlig smak og type prosjekt. Start fra scratch, bruk en forhåndsdesignet temabok eller la Smart Assistenten lage boken din for deg.

Å lage en fotobok trenger ikke være et langt og kjedelig prosjekt – denne introduksjonsbloggen forteller deg alt om disse tre enkle måtene du kan gjøre det på hos fotoknudsen, uansett nivå og anledning. Enten du begynner fra scratch med “Lag selv“, lar vår Smart Assistent lage bok for deg eller går for en nydelig forhåndsdesignet temabok – vi har gjort det enkelt for deg. For å få mest mulig ut av hvert alternativ har vi satt sammen en liten serie med tre blogger som guider deg gjennom hver av dem.
For å illustrere de tre enkle måtene med eksempler fra det virkelige liv, ba vi Mélodie, vår medarbeider hos fotoknudsen med bare noen få fotobøker på samvittigheten, om å prøve dem alle. Ta en titt selv – hvordan vil du lage ditt neste prosjekt?

Lag selv – for dine aller mest personlige prosjekter

undefined Det gøye med å bygge opp en bok fra scratch er å kunne være kreativ til fingerspissen med alle verktøyene du trenger. Gjør drømmeboken din til virkelighet, akkurat slik du ser den for deg. For å prøve “Lag selv” så Mélodie muligheten til å lage familieboken hun hadde drømt om å lage. En bok som dekker alle familie-blinkskuddene fra hennes 4 år gamle datter Juliette ble født. Hun startet med et dypdykk inn i arkivene, samlet sammen minner fra forskjellige kilder og tok seg den friheten hun trengte for å lage boken sin akkurat slik hun ville ha den. Resultat: En veldig personlig bok som feirer den lille familien hennes. Sitter du der og lurer på hvor du skal begynne, hvilken størrelse på fotoboken du skal velge og hvilke kreative alternativer det finnes for “Lag selv”? Les alt om det i “Hvordan få mest mulig ut av “Lag selv””.

Les mer

Smart Assistent – når du har for mange bilder og for liten tid

undefined Hvis tid er en faktor og du har veldig mange bilder og kanskje heller ikke tid til forhåndsdesignet temabok, da er Smart Assistenten tingen. Den velger ut bilder og fjerner duplikater automatisk, plasserer dem i et nydelig sideoppsett på få minutter og du kan starte den kreative prosessen med en ryddig og fiks ferdig bok. Alt du trenger å gjøre er å tilpasse den ferdig utfylte boken og legge til ekstra bilder, tekst eller cliparts der du vil. Mélodie prøvde Smart Assistenten og satte som utfordring å lage en familieferiebok på under en time. Hun samlet alle feriebildene fra 2021 og la dem inn – enkelt og greit. Etter å ha startet med en ferdig utfylt bok, fjernet hun bilder hun ikke var fornøyd med, la til noen ekstra bilder og til slutt, tekst. Hvem hadde trodd at det skulle være så enkelt å få hundrevis av bilder til å bli en nydelig fotobok? Tror du Smart Assistenten kan være noe for ditt neste prosjekt, og vil du lese mer om det? Sjekk bloggen vår, “Hvordan få mest mulig ut av vår Smart Assistent”.

Les mer

Forhåndsdesignede temabøker – for et profesjonelt resultat

undefined Hvis du vil at boken din skal se ut som om den er laget av en proff, da trenger du bare å velge en av de 230 nydelige, forhåndsdesignede temabøkene våre – med flere temaer og stiler å velge mellom for enhver begivenhet. Alt du trenger å gjøre er å dra og droppe favorittbildene dine i de forskjellige sideoppsettene. Selvfølgelig kan du fortsatt endre og tilpasse designet ditt akkurat som du vil. Mélodie prøvde forhåndsdesignede temabøker og opprettet en nydelig bok til datteren Juliette sin 4-års dag. Hun valgte et tema kalt “Vannfarger dyr” og la til alle de fineste begivenhetene, helt fra Juliette ble født og til nå – alle de spesielle barndomsminnene som garantert får lille Juliette til å dra på smilebåndet i årene som kommer. Veldig søtt, Mélodie! Lyst til å prøve forhåndsdesignede temabøker? Les alt om denne enkle måten å lage fotobok på i “Hvordan få mest mulig ut av den forhåndsdesignede fotoboken din”.

Les mer

Med tre enkle måter å lage fotobok på, er det en enkel måte for alle, uansett prosjekt. Lag fotoboken din slik du vil og fremfor alt, gled deg!

begynn å lage