Få noen til å smile – de viktigste grunnene til å lage fotobok

Av Fotoknudsen 4. august 2023

Vi elsker å være med på å få deg, eller noen du er glad i, til å smile av våre fotobøker, så vi tenkte vi skulle sette sammen noen gode grunner til hvorfor folk ønsker å lage bøkene sammen med oss ​​her hos fotoknudsen. Sjekk ut bloggen vår for å lese mer om de temaene som er mest populære når våre kunder skal lage fotobøker.

Ingenting er bedre enn å få noen til å smile, enten de er gamle venner, nye eller bare familien din. Å vite at du er grunnen til litt ekstra glede er en herlig måte å føle at man er sammen på, og det å kunne sende noen en fotobok fra fotoknudsen i posten, det vil garantert gjøre susen, spesielt når du ikke selv kan være der for å gi dem et personlig smil. Det er mange grunner til å lage en av våre fotobøker, men det er definitivt noen få temaer som kundene våre kommer tilbake til gang på gang. Hvis du vil få noen til å smile, men trenger tips om hva du kan lage, er dette noen av de viktigste grunnene til å lage fotobok.

Babyens første fotobok

undefined

Dette er en klassiker – å lage fotobok for å feire ankomsten av et nytt familiemedlem. Det er nok ingen hemmlighet at dette er en av våre mest populære fotobøker. Å få en baby er et av livets største øyeblikk, og tiden flyr når den lille kommer, så hvorfor ikke verdsette hvert minste lille øyeblikk i en fantastisk fotobok? Det blir garantert en nydelig minnebok som hjelper deg å se tilbake på alle milepælene i de første årene. Vi har mange forhåndsdesignede temabøker for baby, og alle kan tilpasses, slik at de passer til deg: klikker du på knappen nedenfor. Å kunne gi en fotobok som denne i gave til en partner eller besteforeldre (spesielt hvis dere ikke har sett hverandre på en stund), vil garantert få frem smilet. Hvis du trenger litt inspirasjon til hvordan du lager din baby-fotobok, kan du sjekke ut tipsene våre her.

forhåndsdesignede temabøker for baby

Dine reiser i en fotobok

undefined

Gjenopplev reisene dine i en reisefotobok. Dette er en perfekt måte å ta vare på alle de fine øyeblikkene fra en flott tur. Uansett om det er fra en weekendtur med venner, en sommerferie, en storbyferie eller litt hygelig tid med familien – vi har temabøker i alle typer og fasonger som passer, du bare velger et design du liker og gjør det så pesonlig som du vil. Du kan lage en liten fotobok for de korte turene dine, eller enfotobok XL når du har mange bilder å ta med. Og har du panoramalandskap eller vakre bilder av høy kvalitet kan de fremkalles over begge sider i en Layflat-innbinding.

Sjekk ut disse 6 tipsene for å lage en reisefotobok og for å lære mer om hvordan gjenoppleve dine beste øyeblikk sammen med venner og familie.

Fotobok som gave

undefined

Gaver får alle til å smile – hvem ville vel ikke elske å få en overraskelse i posten? Å sende en fotobok som gave er en flott måte å fortelle venner og familie at du tenker på dem. Det er også en super måte å få kontakt med venner du ikke har møtt på en stund. Vi har funnet ut at mange av dere virkelig liker å lage fotobøker til både foreldre og besteforeldre. For det er en perfekt måte å si takk for all kjærlighet og omsorg som de har delt opp gjennom årene, og mange av dere liker å fylle disse bøkene med alle de beste øyeblikkene dere har opplevd sammen, helt fra fødsel, store bursdager, bryllup og helt frem til i dag. Husk at du kan legge til din egen tekst, utklipp og flere effekter i fotoboken, så ta deg god tid og lag noe kreativt og flott. For mer inspirasjon har vi laget en A-til-Å guide om å lage fotobok, eller klikk på knappen nedenfor for å bla gjennom hundrevis av våre eksklusive designs.

Temabøker

Nytt hjem, ny fotobok

undefined

Folk elsker å ta MYE bilder når de gjør det selv prosjekter eller flytter i nytt hjem, så hva er vel bedre enn å presentere de beste bildene i en av fotobøkene våre? Du kan legge inn alle slags detaljer, fra tegninger til plantegninger, før-bilder, fremdriftsbilder og selvfølgelig det ferdige prosjektet. I tillegg, hvis du ikke har vært i stand til å holde den planlagte innflytningsfesten i år, eller ha vennene dine til middag for å vise frem det praktiske arbeidet ditt, så kan det være nest best å sende dem en liten fotobok om det du har holdt på med siden sist. Hvis du har gjort noen nylige oppussingsprosjekter eller flyttet til et nytt sted, og ønsker å lage en fotobok om det, da her og går i gang.

Årboken

Årbøker har alltid vært en stor favoritt her hos fotoknudsen, men de siste 12 månedene har de blitt enda mer populære. Ikke la deg lure av navnet, du trenger ikke bare lage dem på slutten av året – du kan velge dine egne datoer. En av grunnene til at vi tror flere lager årbøker akkurat nå, er at de i fremtiden vil se tilbake og huske hvor unik denne tiden var for oss alle. En fotobok med dine egne opplevelser er noe du kan vise til de minste som nå er for små til å kunne huske tiden som har vært. De vil kanskje ikke tro deg hvis det ikke er for bildene!

Det er mange grunner til å lage fotobok, men vi tror den aller beste grunnen er å få frem smilet. Selv om “noen” er deg! Enten det er en gave til venner og familie, eller noe til deg selv, vi håper vi har gitt deg litt inspirasjon til å lage en fotobok. Når du er klar til å sette i gang, klikker du på knappen nedenfor.

begynn å lage