Baby fotoalbum smarte tips

De uforglemmelige første dagene, ukene og månedene i babyens liv gir deg anledning til å ta mange bilder av øyeblikk du ikke vil glemme. En fotobok er en flott måte å ta vare på alle de fantastiske øyeblikkene. Fra babyens første skritt til den første turen på stranden – dette er øyeblikk du ønsker å oppleve igjen og igjen i årene som kommer.

Les tipsene og sjekk ut vår fotobok for inspirasjon…

Tips 1: Ta for deg måned for måned

Organiser bildene dine i mapper – en for hver måned – på pc-en din. Det gjør det enklere å finne frem til spesielle datoer. Du finner flere gode tips til hvordan du kan organisere bilder her.

Tips 2: Bruk ulike designalternativer

Designalternativene våre oppdateres regelmessig, og de gjør det ekstra morsomt å lage fotobok med babybilder. Du kan eksperimentere med sideoppsett, cliparts og bakgrunner.

Tips 3: Ikke bare fokuser på milepælene

Den første fødselsdagen og den første julen vil bli husket i mange år, men ta også med bilder fra de små øyeblikkene som ellers vil gå i glemmeboken. For eksempel kan  en tur i parken gi flotte bilder til fotoboken.

Tips 4: Ikke bruk bare bilder

Alt som kan skannes kan du inkludere i babyens første fotoalbum. Fødselsannonsen eller innbydelsen til det første fødselsdagsselskapet passer perfekt inn i albumet. Dersom du ønsker flere ideer om hva du kan skanne, kan du se her.

Les mer om  vårt utvalg av fotobøker her. Du finner også mer inspirasjon og flere ideer til babyalbumet i galleriet #minfotoknudsen. Du kan også sjekke taggen #minfotoknudsen på Instagram eller Twitter for å se hva andre har laget. Last gjerne opp dine egne kreasjoner for å inspirere andre!

Kommentarer