Gi bildene dine den plassen de fortjener på veggen. Det er enkelt med våre enkle tips til hvordan du lager interiørprodukter selv. Velg mellom å lage veggdekor i det nettbaserte designprogrammet vårt eller via mobilappen vår. Dersom du er usikker på hva slags interiørprodukt som passer best hjemme hos deg, kan du ta quizzen vår. Den hjelper deg med å finne ut om du bør velge lerret, aluminiumsplate, plexiglass eller skumplate.

På nettet eller via appen vår?

Du kan lage interiørprodukter ved hjelp av vårt nettbaserte designprogram eller via mobilappen vår. Enten du velger å lage veggkunst på pc eller mobil, kan du velge mellom 29 bakgrunnsfarger, og det er enkelt å endre størrelse og format.

Det nettbaserte verktøyet har margalternativer slik at du får bedre kontroll over oppsettet. I appen kan du lagre alle dine prosjekt og gjøre de ferdig på et senere tidspunkt. Hvis du ønsker å være kreativ på mobilen bør du se de seneste oppdateringene i appen som gjør det enda enklere å lage interiørprodukter.

fotoknudsen app

Livet består av mange små øyeblikk

Lag interiørprodukt der du kombinerer mange ulike bilder. I det nettbaserte designprogrammet kan du velge inntil 15 bilder i et interiørprodukt, mens appen kan håndtere ni. Dermed får du mange muligheter til å vise frem dine beste øyeblikk.  Velg bilder fra mobilen for å skape en serie med veggdekor i små størrelser- perfekt til stuen.

Interiørprodukter som forteller en historie

Etter å ha vært i bryllup eller på ferie, er det ikke uvanlig at kameraet er fullt av herlige øyeblikk fra opplevelsene. Når du lager interiørprodukter, trenger du ikke velge bare ett bilde. Du kan plukke ut flere som sammen utgjør en historie. En serie med favorittbildene dine viser mer enn ett enkelt øyeblikk.

Hvis du har sortert bildene på enheten din vil det være enklere å velge en serie bilder du har lyst å vise frem. Vi har laget den ultimate guiden for å organisere bildene dine slik at det blir enklere enn noensinne.

Vær kreativ med farger

Når du lager interiørproduktene selv, kan du følge din egen smak og bruke farger som passer til interiøret ditt. Sterke farger og iøynefallende bakgrunner er perfekt til lyse og luftige rom, mens en serie med sort/hvitt-bilder passer perfekt til moderne hjem.

Ord og utsagn

Legg til ord eller sitater til bildene ved å ta i bruk vår favoritt bilderedigeringsapp før du laster dem opp i vårt designprogram. Takket være en av de seneste oppdateringene kan du nå legge til tekst direkte på bildet når du lager interiørprodukter i appen vår. Du kan kanskje legge noen inspirerende visdomsord til et feriebilde…

Stilige effekter

Dersom du har tatt bilde av et hus eller et flott landskapsbilde, kan det være fint å zoome inn på en speisell detalj på bildet for å lage noe som skiller seg ut. Vi elsker nærbilder av fine teksturer fra naturen. Linjene i et blad eller nærbilder av bark kan også fungere fint. Ta en titt på våre urbane fotograferingstips for mer inspirasjon.

Hvis du liker disse praktiske tipsene kan du sette i gang å lage et interiørprodukt med en gang. Når du nå er utrustet med dette rådet vil du ikke få problemer med å lage nydelige interiørprodukter for hjemmet ditt. Når du har fått interiørproduktet hjem til deg, hvorfor ikke ta en titt på våre tips til bruk av interiørprodukter i hjemmet og hvordan du kan lage en fotovegg.

Vi vil gjerne se hva du har laget, så ta et bilde av interiørproduktet ditt når den henger hjemme hos deg og bli med i #minfotoknudsen-fotokonkurranse der du kan vinne et fotoknudsen-gavekort verdi kr 500,- ved å bruke taggen #minfotoknudsen. Du kan laste opp bildet ditt til galleriet vårt (og der kan du også se hva andre har laget), eller gå inn på Instagram og bruke taggen #minfotoknudsen.

Del denne bloggen på Facebook og Twitter ved å klikke på ikonene nedenfor slik at også vennene dine kan få inspirasjon til å være kreative.

Kommentarer