7 kreative måter å henge opp veggdekor og bilder på hjemme

Av Fotoknudsen 3. juli 2023

Heng opp interiørproduktene og bildene dine som en interiørekspert ved hjelp våre kreative tips.

Å henge opp veggdekor og bilder gir hjemmet ditt nytt liv og personlighet. Vi har 7 kreative tips som er enkle å få til hjemme og som gjør at veggdekoren og bildene dine ser enda bedre ut på veggen din. Fra collager til uventede rekvisitter, har vi alle tipsene du trenger for at veggdekoren og bildene dine skal se best mulig ut.

I tillegg kommer vår veggdekor med et opphengssystem som er enkelt å bruke og som gjør det enklere enn noensinne å vise dem frem.

1. Lek med størrelser

Ikke begrens deg til kun én størrelse på veggdekoren din. Bruk ulike størrelser for å skape et dynamisk uttrykk. Plasser det største i midten som et anker for bildeveggen din og bygg ut fra det. Du kan legge til mindre bilder etter hvert.

2. Bruk rekvisitter

Vi anbefaler å bruke opphengsystemet som følger med vår veggdekor, men med forstørrelser og bilder kan du være litt mer kreativ. Bruk klyper til å henge opp bilder på en snor langs veggen.

3. Heng opp veggdekor, forstørrelser og bilder som du henger opp klær

Vi mener ikke at du skal putte dem inn i garderobeskapet, men at du kan være kreativ med stenger og snorer. Du kan henge en snor langs veggen og så henge veggdekoren og bildene fra denne. Du kan gjøre det sammen med en stang eller til og med et stykke drivved.

4. Husk, “mer er mer”

Selv om vi er glade i minimalistiske interiører, så syns vi at når det kommer til det å vise frem favorittøyeblikkene dine, så er det ingen grunn til å holde tilbake. Fremkall ulike bilder og veggdekor i ulike materialer, noen som enkeltstående bilder og noen som collager, slik at du kan vise fram enda flere bilder.

5. Ikke følg reglene

Når du leter etter tips for å henge opp veggdekoren dine, vil du finne råd om å henge dem opp på en bestemt og ryddig måte. Vi mener at det ikke finnes noen grunner for å følge reglene. Følg innfallene dine og heng dem opp i et kaotisk rutenett. Det vil få hjemmet ditt til å se levende ut.

6. Legg til rammer

Våre lerret er tilgjengelige med hvite og svarte rammer som gjør at bildene virkelig kommer godt frem, men du kan også sette på dine egne rammer. Dersom du ikke liker å ramme inn bilder, bruk Washi-tape på veggene for å lage dine egne spesielle rammer.

7. La bildene overlappe

Bruk en hylle og sett veggdekoren på den som overlapper hverandre. Dette gir et nonchalant preg som passer perfekt i et familiehjem.

Nå som du har fått tipsene, må du bare velge de riktige veggdekor for deg. Har du laget en flott vegg med våre produkt?

Bestill

Del bildene dine med hashtagen #fotoknudsen slik at vi kan se hva du har laget. Hvis du vil inspirere venner og familie med disse tipsene, kan du dele dem på sosiale medier ved å trykke på ikonene nedenfor.