Vær kreativ med vårens mest trendy interiørdesigns

Av Fotoknudsen 24. april 2023

Våren står i full blomst og det er en flott tid for å fornye litt hjemme. Sjekk disse fem interiørtrendene som er supertrendy nå.

Våren står i full blomst og det er på tide å fornye litt i hjemmet ditt. Hva med noen nydelige jordfarger eller kanskje mikse farger og mønstre? Ingenting er enklere enn å friske opp med vår veggdekor. Her er fem forskjellige designtrender som vil skape en frisk look i rommene dine.

Maksimalisme

Hvis du har en overdådig stil er maksimalisme perfekt for å fremheve din smak og personlighet. Typisk for denne trenden er at dekoren er fargerik og gjerne med lag på lag. Hvorfor ikke fortelle en historie inspirert av en stil som engasjerer deg? Så kan du skape noe som er helt deg, og enda viktigere, noe du vil elske å se på hver dag.

Og når du først er i gang, hvorfor ikke stille ut dine aller beste bilder på veggdekor? Prøv å mikse forskjellige bilder og materialer for å skape ekstra dybde og kompleksitet. Klassisk lerret eller moderne aluminiumsplate, det vil uansett være flott og skape en ny, frisk kontrast til møblene, spesielt hvis du har vegger i nøytrale farger.

Miks gammelt og nytt

Hvis du heller liker det litt mer nedtonet, dekorer hjemmet ditt med veggdekor og potteplanter. Det vil straks skape en ny følelse i rommet som frisker opp og likevel setter et nytt og moderne preg. Dette er en stil som uansett passer godt til forskjellige typer veggdekormaterialer. Så hvorfor ikke prøve veggdekor på aluminiumsplate? Dette gir bildene dine det lille ekstra og får dem til å poppe på veggen.

Jordfarger

Ønsker du et mer naturinspirert uttrykk? Å dekorere rommet med jordfarger er en fin måte å hylle naturen på, og det første man tenker på vil kanskje være å male rommet. Men hvorfor ikke satse på veggdekor og andre dekorasjoner som er en raskere måte og i tillegg snillere med lommeboken?
Dine beste bilder av natur og uteliv vil skape store kontraster mot hvite eller lyse vegger. For ekstra dybde og liv, prøv vår veggdekor på plexiglass – det vil gi bildene dine en vakker glans som får dem til å poppe.

Miks materialer og designs


Miks og match materialer, farger og designs for å skape et rom med god atmosfære. Prøv å plassere møblene på forskjellige måter for å se hvordan du kan skape kontraster. For å skape et midtpunkt som er behagelig å se på, lag en flott veggdekor av dine aller beste øyeblikk. Veggdekor på aluminiumsplate har en nydelig, metallisk finish som skaper en frisk look og som fremhever fargene i bildet, enten det er fargerikt eller svart-hvitt.

Sterke mønstre og farger

Friske farger og dristige mønstre vil alltid gi rommet en pulserende følelse, uansett om det er på vegger eller møbler. Prøv å dekorere med flere mindre dekorasjoner, som flere typer veggdekor eller pynteputer – en allsidig trend det både er gøy og enkelt å jobbe med.

For de som ønsker å mikse og matche mønstre, vurder å ha en fargepalett i tankene slik at det er lettere å knytte alt sammen. Veggdekor er en fin måte å starte på – vurder å bruke bilder med lignende fargepalett, enten det er fargene på klærne i portrettene dine eller fargetonene i landskapsbildene dine.

Fra det overdådige til miks av designs, det er mange måter å være kreativ på med vårens interiørdesign – veggdekor er bare en av dem. Start på din veggdekor i dag ved å klikke på knappen nedenfor.

begynn å lage