Ingenting føles bedre enn å gi en omtenksom gave til noen du er glad i og se hvordan ansiktene deres lyser opp. Men det er ikke alltid like lett å vite hva du skal kjøpe. Mens det kanskje ikke er så vanskelig å handle til mor eller bestemor, er det alltid vanskelig å finne gaver til fedre og tenåringer. Derfor har vi satt sammen denne listen over unike bildeprodukter som du kan gi til alle i familien.

1. Den eventyrlystne faren

Er faren din en oppdagelsesreisende med sans for nye eventyr? Da vil han elske å se tilbake på de spennende turene sine i en fotobok. Gå gjennom alle bildene hans (kanskje du også finner noen bilder fra før du ble født) og lag en ekstra stor bok med alle eventyrene hans.

2. Faren som elsker å lage mat

Hvis faren din elsker å lage mat vil han bli glad for å ha alle favorittoppskriftene sine på ett sted – en personlig kokebok med bilder. Du kan samle oppskrifter også fra andre i familien og ta dem med i boken, sammen med nydelige bilder av de ulike rettene. Les våre kokebokideer for mer inspirasjon.

3. Den nostalgiske moren

Mødre flest elsker bilder av familien sin, men hvis moren din er spesielt nostalgisk vil hun sette enda mer pris på det. Lag en fotobok av dere to sammen gjennom tidene som kan glede henne i mange år fremover. Se gjennom gamle bilder og ta de med i boken. Les våre tips for bildeskanning for å finne ut hvordan du får gamle bilder til å se best mulig ut.

4. Moren som elsker selfier

Noen ganger etter en dag sammen med moren din kommer du hjem med kameraet fullt av selfier. De er enkle å ta og er alltid en morsom måte å vise følelser på. Fremkall favorittselfiene dine sammen med moren din i stilige retroformater og legg til fargede kanter som får smilene deres til å stråle. Les vår guide for fremkalling av retrobilder for flere ideer.

5. Den hjemmekjære bestefaren

Bestefedre som trives best hjemme vil bli glade for en personlig kopp. Nå kan du legge til tekst på koppen din og skrive noe som varmer hjertet på den. Vi tror at bestefedre vil bli glade for et bilde av alle barnebarna, sammen med en personlig tekst.

6. Bestefaren med grønne fingre

Hvis bestefaren din er glad i å jobbe ute i den velstelte hagen sin vil han bli glad for et interiørprodukt han kan henge ute. Velg en aluminiumplate siden den tåler all slags vær, så kan han henge det på husveggen i hagen. Den vil gi et stilig preg til uteområdet hans. Les guiden vår om å lage interiørprodukter så du kan gjøre interiørproduktet hans flottest mulig.

7. Den travle bestemoren

Er bestemoren din alltid på farten og holder styr på alle andre i familien? Da er en kalender den perfekte gaven for henne. Og ikke bekymre deg om det ikke er januar – alle kalenderne våre kan starte med hvilken som helst måned. Les bloggen vår om unike kalenderideer for inspirasjon.

8. Den glamorøse bestemoren

Å se gjennom gamle bilder av seg selv er en flott måte å huske de gode gamle dager på Så velg et favorittbilde av bestemoren din fra hun var yngre og lag et interiørprodukt med det. Det vil se flott ut hjemme hos henne og få henne til å smile.

9. Søsteren som elsker interiørdesign

En bildevegg med en blanding av innrammede bilder og interiørprodukter er den perfekte gaven til søsteren som elsker hjemmeinteriør, men som har dårlig tid. Hun vil elske å få et kreativt tilskudd hjemme og du kan bruke bilder du vet at hun er glad i. Vår bildevegg-guide gir deg all informasjonen du trenger.

10. Den reiseglade søsteren

Hvis søsteren din har reist verden rundt kan det være vanskelig å finne på noe å kjøpe til henne. En liten kvadratisk fotobok med bilder fra alle reisene deres sammen er den perfekte gaven til henne. Hun kan ta den med på reisene sine og du kan lage en serie slik at hver gang dere reiser bort sammen blir det en ny bok i en liknende stil. Vår blogg om fotobøker fra storbyferier har mange gode tips du kan bruke.

11. Broren som elsker fotografi

Hvis broren din er en ivrig fotograf kan du lage et interiørprodukt i plexiglass eller tre med ett av de beste bildene hans. Han vil elske å vise det fram hjemme hos seg selv.

12. Den sofistikerte broren

Lag en serie av interiørprodukter på aluminiumsplater, med bilder av sofistikerte arkitekturdetaljer, til broren din sitt hus. De vil sette et stilig preg på hjemmet hans.

13. Sønnen som går på universitetet

Det kan være vanskelig å si farvel når barna flytter ut, så fremkall noen bilder av deg og familien sånn at han kan få med seg noen gode minner. Han kan henge dem opp på veggen på studenthybelen sin og tenke på familien når han er hjemme.

14. Den vanskelige tenåringsdatteren

Det kan være veldig vanskelig å kjøpe gaver til tenåringsdøtre, men vi har funnet den perfekte gaven. Lag et interiørprodukt med et bilde av henne og vennene hennes som hun kan henge opp på rommet sitt. Det vil gjøre rommet hennes enda mer personlig og vennene hennes vil elske å komme på besøk. Les våre tips om kreative måter å henge opp interiørprodukter på for inspirasjon.

Vi håper at med hjelp av denne listen så vil du aldri mer komme i beit for gaveideer. Hvorfor ikke dele den på sosiale medier ved hjelp av ikonene nedenfor og gi litt inspirasjon til venner og familie også? Du vet aldri, kanskje du til og med vil få en omtenksom gave fra en av dem.

 

Kommentarer