Hos fotoknudsen bruker vi det nye året til å se gjennom bildene våre de siste 12 månedene og lage flotte bildeprodukter med favorittbildene.

Lag en fotobok for å fremheve de mest spesielle øyeblikkene i 2016 eller gi hjemmet ditt nytt liv ved å gjøre blinkskudd om til flott dekor på veggen. Det er ikke for sent til å lage en kalender til deg selv eller gi en i gave, og nå er tiden inne for å gjøre seg klar til alle festlighetene med våre nye flotte kortdesign.

Vinterkatalogen vår er full av kreative ideer om hvordan du kan gjøre morsomme ting med bildene dine i 2017. Velg et produkt, gjør klar bildene dine og lag flotte bildeprodukter nå.

Se vår vinterkatalog

Lag en fotobok som vil imponere vennene dine

blog-images-01

Vis frem alle favorittbildene dine fra 2016 i en personlig fotobok. Tidenes beste ferie? Perfekt på glanset papir. De små øyeblikkene er for dyrebare til at de skal gå i glemmeboken. Gi dem den plassen de fortjener. Du vil bli overrasket over hvor fort det blir fullt.

Si det med veggkunst

blog-images-02

Velg et spesielt øyeblikk og trykk det på lerret, aluminiumsplate, plexiglass eller som skumplate for å gi hjemmet ditt et personlig preg. (Også perfekt dersom du trenger å dekke til skriblerier.)

Send et personlig kort – postkassen har plass til mer enn bare regninger

blog-images-03

Enten det gjelder en forlovelse, et bursdagskort eller en invitasjon til en fest kan du sende personlige kort til dem du er glad i. De er tilgjengelig i pakninger med ti kort og leveres med konvolutter, slik at alt du må gjøre er å putte dem i postkassen. De vil garantert være mer spennede å åpne enn kjedelige regninger.

Smarte kalendere – ingen grunn til å glemme en viktig bursdag igjen

blog-images-04

Få orden på sakene i år og lag din egen personlige kalender med viktige datoer for bursdager og jubileer. Han kommer aldri til å glemme bursdagen din igjen.

En milliard grunner til å fremkalle bilder

blog-images-05

Vi tar milliarder av bilder i året, men hvor mange tror du fremkalles? Ikke like mange. Ikke glem bildene dine. Gjenopplev øyeblikkene og fremkall bildene direkte fra kameraet med mobilappen din.

Kommentarer