Med fotoknudsen lager du fotoprodukter på 1, 2, 3

Av Fotoknudsen 4. mai 2020

Vi hos fotoknudsen vil at det skal være så enkelt som mulig å lage fotoprodukter. Alle produktene våre kan lages med tre enkle steg, uansett om det er fotobok, fremkalling av bilder eller veggdekor.

Ingen digitale skjermer kan gjenskape følelsen av å holde bildene dine i hånden. Med fotoknudsens fotoprodukter kan du vise frem dine kjæreste minner på en måte som du kan nyte i årevis fremover. Enten du vil designe din egen fotobok, friske opp hjemmet ditt med veggdekor eller fremkalle noen nydelige bilder av favorittøyeblikkene dine, ser du her hvor enkelt det kan være. Du vil se at det å lage fotoprodukter med fotoknudsen er gjort på 1, 2, 3.

  • Lag nydelige fotoprodukter med fotoknudsen
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Det er enkelt å fremkalle bildene på mobilen din

Vi vet at det er fort gjort at bildene du har tatt blir liggende på mobilen din. Det er fantastisk at vi alltid har med oss et kamera nå for tiden, og kan ta bilder av alle spesielle øyeblikk. Men det kan være frustrerende hvis du mister eller ødelegger telefonen, med alle bildene dine. Hvis du er som oss har du hundrevis av bilder på mobilen, og da er det ikke så lett å nyte bildene til det fulle. Med fotoknudsen kunne det ikke vært enklere å fremkalle favorittbildene dine fra mobilen på høykvalitets fotopapir. Med den enkle appen vår velger du bare bildene du vil fremkalle og bestiller dem rett fra mobilen. For å hjelpe deg har vi massevis av kreative ideer til hvordan du kan dekorere hjemmet ditt med de fremkalte bildene dine. Det er bare å følge disse enkle stegene:

1 – Last ned appen vår
2 – Velg bildene du har lyst til å fremkalle
3 – Få dem levert hjem med bare noen få tastetrykk

begynn å lage

Gjør et helt spesielt bilde enda mer spesielt

Uansett hvor mange bilder du har tatt, vil det alltid være noen som er helt spesielle. Bildet som fanger det helt perfekte øyeblikket i et bryllup, et koselig familiebilde eller det fineste ferieminnet, – uansett hvilket bilde som er din favoritt, fortjener det mer enn å bare bli fremkalt. Og det bør få en helt spesiell plass i hjemmet ditt. Fra aluminiumsplater til lerret, har vi det perfekte formatet for ethvert bilde og hvilket som helst hjem. Det er veldig enkelt å lage veggdekor og du kan bestille den fra hvilken som helst enhet, med fotoknudsens programvare eller den superenkle mobilappen. Følg disse enkle stegene for å lage veggdekor av favorittbildet ditt:

1 – Bestem deg for hvor du vil henge opp bildet
2 – Velg den perfekte størrelsen og materialet
3 – Nyt hvor fantastisk det ser ut på veggen

begynn å lage

Lag din egen fotobok

En fotobok kan være akkurat det du ønsker: Et stilig blikkfang på stuebordet ditt, et flott reiseminne eller en nydelig fremstilling av hvordan du og familien har utviklet dere og opplevelsene dere har hatt sammen. Et bilde sier mer enn tusen ord, så en fotobok kan fortelle en historie bedre enn noe annet. Og det er opp til deg hvilken historie den skal fortelle. Det er veldig enkelt å lage fotobøker hos fotoknudsen og du kan velge mellom hundrevis av forhåndsdesignede sideoppsett, clip-arts, rammer, tekstverktøy og bakgrunnsfarger for å vise frem bildene akkurat slik du vil. Hvis du ikke har tid til å designe hver enkelt side, eller vil at det skal være enda enklere, kan Smart Assistenten vår velge ut bildene for deg slik at du kan ta deg av den morsomme og kreative biten. For å lage en personlig fotobok trenger du bare å følge disse tre stegene:

1 – Velg ut bildene som forteller din historie
2 – Vær kreativ med sideoppsett og andre tilvalg
3 – Nyt favorittøyeblikkene dine igjen og igjen.

begynn å lage

Hvis du føler deg litt overveldet av alle bildene du har lagret på de ulike enhetene, så er fotoknudsen her for å hjelpe deg. Sjekk ut våre tips om hvordan du kan organisere bildene dine, og du vil se at det blir mye lettere å få orden på kamerarullen din. I tillegg til fremkalte bilder og fotobøker har fotoknudsen en rekke andre fotoprodukter du kan velge mellom, fra fotoplakater og kalendere til kopp med bilde og kort. Bare gå til hjemmesiden vår nå og vær kreativ.