Fra mobil til mesterverk: overfør bildene dine på bare et øyeblikk

Av Fotoknudsen 7. september 2023

Overfør bildene dine raskt og enkelt fra mobil til datamaskin, med en rask scanning av QR-kode og ta endelig farvel med tidkrevende opplastinger!

Vi er glade for å introdusere vår nye mobile funksjon for bildeoverføring – den raskeste måten å få bildene dine over til akkurat der du vil ha på bare et øyeblikk. Vi har alle vært der. Mobilen er full av minner du gjerne vil dele: babyens første skritt, en impulsiv piknik i hagen eller late soldager med de beste. Likevel kan det å flytte digitale bilder over til en fotobok noen ganger føre med seg litt teknisk kluss.

Med vår nye funksjon for overføring av mobilbiler gjør vi det enkelt for deg. Klar for å la kreativiteten blomstre?

Hvordan overføre bilder fra mobil til datamaskinen?

Å lage fotobok skal være en koselig opplevelse fra start til slutt. Bildeoverføring fra mobil er tilgjengelig for fotoknudsen sitt fotobokprogram på datamaskin. Med kun et klikk og en rask scanning av QR-koden, kan du sømløst overføre bilder fra mobilenheten din. Venner og familie kan også skanne den samme QR-koden og overføre sine bilder. Deretter er det bare å sette i gang med å lage din fotobok.

Fem trinn for å overføre mobilbildene

Ingen ledninger, kabler eller USB-stasjoner er nødvendig: Vår innovative funksjon gjør det så enkelt som mulig å flytte alle minnene dine fra mobilen til vårt fotobokprogram på PC. Dette kan du gjøre med fem enkle trinn.

1. Last ned fotobokprogram

Last ned fotobokprogram til Mac eller Windows

2. Klikk på QR-koden

Klikk på ikonet for “overføring av mobilbilder” i fotobokprogrammet.


Vår nye mobile funksjon for bildeoverføring i vårt fotobokprogram for Windows – også tilgjengelig for Mac.

3. Vær pålogget samme nettverk

Sørg for at mobilen og datamaskinen er på samme WiFi-nettverk, og skann deretter QR-koden med mobilen.

4. Overfør bilder

Velg favorittbildene dine og overfør til fotobokprogrammet

5. Alt er klart!

Bildene dine er nå tilgjengelig i fotobokprogrammet klare for din neste bok

Hvorfor overføre bilder fra mobil til datamaskinen?

Uansett om du lager flere fotobøker i året, eller du er i ferd med å lage din aller første, vi lyttet til dine tilbakemeldinger når det gjaldt den kreative prosessen. Alt bryet med å samle inn og overføre bilder ble fort en flaskehals.

Nå, i stedet for å vente på lange opplastinger, vil en enkel scanning av QR-koden sende bildene dine akkurat dit du vil ha dem. Kortere ventetid betyr mer tid til de morsomme tingene: lage fotoboken, leke med oppsett og sette sammen historiene som gjør fotoboken personlig.

Lag fotoboken sammen

En av våre yndlingsmåter å lage spesielle fotobøker på, er å lage dem sammen med venner eller familie, til dere selv eller til noen andre. Ha det gøy og organiser en kveld der dere alle kan møtes, og med hjelp av vår nye bildeoverføringsfunksjon, samle alle favorittbildene og feire noen av de mest minneverdige øyeblikkene dere har hatt sammen.

Enten det er bildet ditt eller deres, med et enkelt klikk og scanning av QR-koden, kan alle bidra – bare sørg for at dere alle er koblet til det samme WiFi-nettverket.

Livets små øyeblikk fortjener også å stå i sentrum, og ingenting kan vel gjøre det bedre enn en personlig fotobok. Har du allerede et spesielt fotobokprosjekt i tankene? Begynn å samle bildene dine nå og start din kreative prosess!

Klikk nedenfor for å teste ut hvordan du kan voerføre bidler fra mobilen til datamaskine og gjør dine digitale historier om til en vakker fotobok i dag.

Start nå