Fotobok-bildeomslag-ideer

For de fleste av oss er det bildene på innsiden av fotoboken som vi liker best. Men, det er faktisk mye du kan gjøre for å være kreativ med bildeomslaget også. Vi har satt sammen 9 tips slik at du kan gi liv til bildeomslaget til fotoboken av hjemmet og familien din på, uansett anledning.

Baby

Tekstmasker navnet på babyen

Fotobok-bildeomslag-ideer-Tekst-masker

En enkel, men effektiv måte å gi bildeomslaget det lille ekstra som skiller seg ut med en tekstmaske – som babyens navn over favorittbildet av babyen.

Bruk et bilde av babyens håndavtrykk

En annen god idé for en fotobok av babyen er å legge babyens håndavtrykk på en hvit bakgrunn. Eller enda bedre, lag en for hver bursdag, da vil du ha hver milepæl i kronologisk rekkefølge gjennom årene.

Lag fargekoder til bildeomslaget

Sats på et tema med fargekode på bildeomslaget slik at det virkelig skiller seg ut. Du kan bruke flere bilder i redigeringsverktøyet, legg farge mellom hvert bilde for å få størst effekt.

Ta en titt i våre blogger om hvordan du best tar babybilder og inspirasjon om hvordan du kan lage en babybok.

Par

Bildeutklipp

Fotobok-bildeomslag-ideer-Bryllup-utklipp

Hvis du lager en fotobok fra bryllupet er det enkelt og nydelig å klippe ut et bilde av dere begge slik vi har gjort ovenfor. For å oppnå denne stilen kan du legge til et bilde på en farget bakgrunn med en maske med geometrisk form i redigeringsverktøyet.

Minimalistisk tynn stripe

Fotobok-bildeomslag-ideer-Bryllup-tynn-stripe

Få et utvalg av dine favorittbilder av dere begge og lag et enkelt sideoppsett med smale striper slik at du kan vise dem frem sammen. Avslutt med en noen små minimalistiske blomster og skriv navnene nederst.

Pent, rent og morsomt

Fotobok-bildeomslag-ideer-Bryllup-profesjonell

En morsom idé for bildeomslag til fotobok som er enkel å lage: Ta et bilde av dere begge hvor dere poserer på en artig måte med en fargerik bakgrunn. Sørg for at du har nok mellomrom rundt bildene slik at de skiller seg ekstra godt ut og legg til en munter tekst som den siste finishen.

Og hvis du trenger litt inspirasjon for å lage den perfekte fotoboken fra bryllupsdagen er vi her for deg.

Kokebøker

Kokebøker sortert etter type

Fotobok-bildeomslag-ideer-Kokebok-type

Hvis du liker gjør-det-selv-kokebøker kan du lage ditt eget bibliotek ved å dele kokebøkene inn i kategorier som forretter, vegetarisk og desserter. Hvorfor ikke dele inn bildeomslaget i to – der den øverste delen viser matrettene og den nederste ingrediensene. Gjenta for hver kategori.

Kokebøker sortert etter ingredienser

Fotobok-bildeomslag-ideer-Kokebok

Du kan også lage kategorier etter favorittingrediensene dine – som for eksempel favoritt vegetariske- eller fiskeoppskrifter – lag bildeomslaget med fargekoder hvor du viser frem et bilde av nøkkelingrediensen slik at det ser profesjonelt ut.

Klassisk kokebok

Fotobok-bildeomslag-ideer-Kokebok-klassisk

Hvis du ikke klarer å velge én ingrediens du ønsker å ha på bildeomslaget kan du i stedet ha mange! Finn et fint bord i tre og samle sammen de enkelte ingrediensene som er i den oppskriften du er kjent for og ta et bilde i Instagram-stil, ovenfra og ned.

Se våre tips om hvordan du tar de fineste matbildene og kreative tips og inspirasjon om hvordan du kan lage din egen kokebok.

Bestill

Det er selvfølgelig mange andre måter du kan gi fotoboken din et bildeomslag du vil elske. Vis frem dine egne kreasjoner med #fotoknudsen og kanskje du også vil få litt inspirasjon.

Kommentarer