Små fotoplakater

Våre små fotoplakater er perfekte for små rom og mindre veggflater. Med vårt store utvalg av overflater og høykvalitets papirtyper, vil de små fotoplakatene dine lyse opp enhver krok av hjemmet ditt. Vær kreativ og lag din egen personlige fotoplakat nå.

  • Lag nydelige fotoplakater i A3
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag fotoplakater

Små fotoplakater

Ved å gi plakaten din fra fotoknudsen en matt finish, kan du være sikker på at den utstråler en trendy og moderne atmosfære. En plakat med matt overflate vil uansett format fremstå som et moderne mesterverk på veggen din. En matt overflate har en tendens til å dempe de sterke fargene i bildet ditt, noe som gir et veldig kult og stilig uttrykk. En fotoplakat med matt overflate vil heller ikke gi noen problemer med lysrefleks slik som med en glanset overflate, og den kan beundres fra alle vinkler i rommet ditt.

Lag din egen fotoplakat i A3

Det kunne ikke vært enklere å lage en fotoplakat i A3-størrelse. Som for alle andre av fotoknudsens produkter, trenger du bare å logge inn i vårt designprogram på nett. Når du har gjort det kan du lage en lite fotoplakat med bare ett bilde eller du kan bruke et av våre oppsett med plass til flere bilder. Når du har plassert bildene dine på fotoplakaten i designprogrammet kan du prøve noen av våre tilleggsalternativer. Lag en morsom, stilig og unik fotoplakat gjennom å legge til rammer og masker, tekst, cliparts og til og med en ny bakgrunnsfarge.

Bestill din fotoplakat i A3

Når du er ferdig med å tilpasse din lille fotoplakat bør du ta en ekstra sjekk i “Forhåndsvisning” for å se hvordan det endelige resultatet blir. Når du er fornøyd klikker du på”Legg i handlekurv” hvor du kan velge mellom glanset og matt papir. Derfra vil du bli tatt med til betalinsgsalternativene hvor du kan kjøpe A3 fotoplakaten din. Og når du har lagt inn bestillingen din gjenstår det bare å finne ut hvor i huset den vil se best ut.