Matte fotoplakater

En matt plakat fra fotoknudsen gir bildene dine en kul og moderne atmosfære. Hvis du er ute etter et plakatdesign i en trendy stil, er en matt overflate det rette valget for deg.

  • Lag trendy plakater med matt overflate
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag fotoplakater

Matte fotoplakater

Ved å gi plakaten din fra fotoknudsen en matt finish, kan du være sikker på at den utstråler en trendy og moderne atmosfære. En plakat med matt overflate vil uansett format fremstå som et moderne mesterverk på veggen din. En matt overflate har en tendens til å dempe de sterke fargene i bildet ditt, noe som gir et veldig kult og stilig uttrykk. En fotoplakat med matt overflate vil heller ikke gi noen problemer med lysrefleks slik som med en glanset overflate, og den kan beundres fra alle vinkler i rommet ditt.

Slik lager du din matte fotoplakat

Å lage den matte fotoplakaten din er virkelig veldig enkelt. Du logger enkelt og greit inn på designprogrammet til fotoknudsen og laster opp bildene du har valgt ut – akkurat som du gjør med alle andre produkter fra fotoknudsen. Husk at du ikke trenger å lage en plakat med ett stort bilde – med våre designoppsett kan du også lage en matt plakat med flere bilder, Så snart bildene dine er lastet opp og valgt ut, kan du legge til din egen personlige touch, fra rammer og masker til tekst, cliparts og ved å velge en slående bakgrunnsfarge.

Slik bestiller du din matte fotoplakat

Når du er fornøyd med designet på den matte fotoplakaten din, klikker du rett og slett på ‘Legg i handlekurven’ og du får valget mellom en glanset eller en matt plakatoverflate. Så enkelt er det. Velg matt og alt som gjenstår for deg er å fortsette til betalingssiden der du foretar kjøpet av plakaten. Så snart du er ferdig med det, er alt som gjenstår å bestemme hvor i huset du vil plassere den kjempeflotte, matte fotoplakaten din når den ankommer.