Det kan være vanskelig å velge det perfekte materialet til veggdekoren og bildene i hjemmet ditt. Derfor har vi laget denne guiden om alle de ulike veggdekormaterialene våre, som gir svar på alt du lurer på.

Vi har tatt hensyn til alt… fra interiøret ditt og typen bilder du velger til hvilke rom du ønsker å henge dem i.

Lerret

Vårt bestselgende lerret er det perfekte utgangspunktet for å skape en bildevegg og passer perfekt inn, uansett hvor du henger den. Velg ut ett enkelt bilde eller bruk vår nettbaserte programvare til å sette sammen flere bilder til en bildecollage på ett og samme lerret.

 • Hva er den laget av?

Lerret i høy kvalitet er strukket over en treramme, akkurat som på et maleri. Du kan også legge til en bilderamme for å sette prikken over i’en.

 • Passer det hjemme hos meg?

Dersom hjemmet ditt har en varm og hyggelig atmosfære, vil lerret passe perfekt.

 • Hvor skal jeg henge det?

Vårt klassiske og elegante lerret gir soverommet eller stuen din et hjemmekoselig preg.

 • Hvilket bilde bør jeg velge?

Portretter og landskapsbilder ser fantastiske ut på lerret, og det er et ideelt materiale hvis du liker en nøytral og moderne fargepalett.

Foto på skumplate

Skumplatene våre er en favoritt blant fotografene på kontoret vårt fordi de fremhever fargene i bildet og får enkle bakgrunner til å fremstå som klare og levende.

De er også lette, og er derfor enkle å henge opp på veggen og et godt alternativ hvis du liker å bytte veggdekor ofte.

 • Hva er den laget av?

Skumplatene våre består av en 5mm tykk, hvit PVC-plate og har en matt overflate som sørger for at lyset ikke reflekteres i bildet.

 • Passer det hjemme hos meg?

Skumplater er ideelle hvis du liker en moderne og nøytral fargepalett, og ser fantastiske ut sammen med moderne møbler.

 • Hvor skal jeg henge det?

Heng dem i spisestuen eller i et annet rom hvor du inviterer gjester – bildene er super inspirasjon for samtaler.

 • Hvilket bilde bør jeg velge?

Bruk skumplater til å vise frem fargesterke bilder fra fjerne reisemål. De skarpe detaljene og rike, intense fargene gir bildene dine et profesjonelt preg.

Aluminiumsplate

Hvis du vil ha holdbar og moderne veggdekor, bør du velge aluminiumsplate. Denne veggdekoren er laget for å vare, og her hos fotoknudsen bruker vi aluminium av topp kvalitet. Dette materialet viser svart-hvittbildene dine på en nydelig måte og gir hjemmet ditt en tidsriktig stil.

   • Hva er den laget av?

Det er laget av aluminium i topp kvalitet, og består av tre solide lag som er tilsammen 3mm tykke. De to ytre lagene er laget av aluminium, mens det midtre laget er av hardplast. Det gjør at bildet holder seg stivt og stødig i en årrekke.

   • Passer det hjemme hos meg?

Dette materalet passer i hjem med en minimalistisk estetikk og en nøytral fargepalett. Se for deg et kjøkken i rustfritt stål, glassbord og store mengder naturlig lys.

   • Hvor skal jeg henge det?

Våre aluminiumsplater er både UV- og værresistente og passer derfor perfekt på kjøkkenet, da de ikke tar skade av damp og fuktighet. De passer også godt i et minimalistisk soverom.

   • Hilket bilde bør jeg velge?

Kunstneriske svart-hvittbilder av bymiljøer ser fantastiske ut på aluminiumsplate, takket være den skarpe bildekvaliteten og den matte finishen. Det blir nesten som å ha et eget profesjonelt galleri hjemme.

Plexiglass

Få bilder i museumskvalitet til veggene dine. Veggdekor i plexiglass fremhever fargene, dybden og detaljene i bildet, og gir deg et skarpt bilde med nydelig glans.

   • Hva er den laget av?

Vi trykker bildet ditt på plexiglass av topp kvalitet. Fremsiden og sidene av veggdekoren får deretter en profesjonell finish og blir kuttet til perfekt størrelse. Dette gir veggdekoren museumskvalitet og en fantastisk glans som transformerer rommet den henger i.

   • Passer det hjemme hos meg?

Vår elegante veggdekor i plexiglass passer perfekt inn i et moderne hjem.

   • Hvor skal jeg henge det?

Takket være den blanke overflaten er veggdekoren vår i plexiglass et fantastisk utgangspunkt for en bildevegg, sammen med speil og annen veggdekor. Du kan også prøve å henge den på badet.

   • Hilket bilde bør jeg velge?

Alle bildene dine vil se fantastiske ut på plexiglass. Nærbilder av interessante detaljer vil for eksempel gi hjemmet ditt et kreativt preg, men siden plexiglass fremhever fargene i bildet syns vi også at det passer veldig bra til portretter av venner og familie.

En av de viktigste tingene å huske på når du lager veggdekor er at jo større den er, jo høyere må bildekvaliteten være. Så sørg for at bildene du bruker har så god kvalitet som mulig, For å få flere tips om veggdekor kan du klikke her for å lære hvordan du lager veggdekor som en ekspert.

Når du har laget din egen veggdekor, ta et bilde og del det med oss med hashtaggen #fotoknudsen, slik at vi kan se mesterverket ditt.

Du kan også dele denne bloggposten på sosiale medier ved hjelp av ikonene nedenfor for å gi venner og familie litt inspirasjon.

Kjøp nå

Kommentarer