Når du har fire materialer å velge blant, kan det være vanskelig å velge hvilken veggdekor som passer til hvilke bilder og hvilken veggdekor som tar seg best ut hjemme hos deg. Derfor har vi laget denne rikholdige guiden for valg av riktig veggdekor.

Vi har tatt hensyn til alt… fra interiøret ditt og typen bilder du velger til hvilke rom du ønsker å henge dem i.

Lerret

kr 199,- — kr 1399,-

Vårt bestselgende lerret er det perfekte utgangspunktet for å skape en bildevegg og vil ta seg perfekt ut uansett hvor du henger det. Velg et bilde til veggdekoren, eller lag en bildecollage ved hjelp av vår nettbaserte programvare som lar deg sette sammen flere bilder på ett og samme lerret.

 • Hva er den laget av?

Lerret er av høy kvalitet og strukket over en treramme som du til og med kan sette inn i en ramme.

 • Passer det hjemme hos meg?

Er hjemmet ditt lyst, fargerikt og fylt med de du er glad i? Da tror vi lerret vil være midt i blinken for deg.

 • Hvor skal jeg henge det?

Lerret er klassisk og elegant, og vil gi soverommet eller stuen din et hjemlig preg.

 • Hvilket bilde bør jeg velge?

Både stående og liggende formater tar seg godt ut på lerret takket være den skarpe bildekvaliteten.

Foto på skumplate

kr 229,- — kr 1349,-

Sofistikert, stilig og veldig rimelig. Skumplatene våre er fotografenes favoritt på kontoret, fordi de forsterker fargene i bildene og får enkle bakgrunner til å fremstå som klare og levende. De veier dessuten veldig lite, og er enkle å henge opp på veggen.

 • Hva er den laget av?

Bildet trykkes på en 5 mm hvit PVC-plate og har en matt finish slik at lyset ikke reflekteres i bildet.

 • Passer det hjemme hos meg?

Rene linjer, noen fargeklatter samt noe velvalgt tilbehør. Dette er en type sted som vil bli det perfekte hjem for et oppklebet trykk.

 • Hvor skal jeg henge det?

Heng det i spisestuen eller i et annet rom hvor du inviterer gjester inn… bildene vil lett bli et samtaleemne.

 • Hva bør jeg trykke på den?

Bruk skumplater til å vise frem fargesterke bilder fra fjerne reisemål. De skarpe detaljene og rike, intense fargene vil gi bildet ditt et profesjonelt preg.

Aluminiumsplate

kr 299,- — kr 1699,-

Hvis du vil ha holdbar og moderne veggdekor, bør du trykke bildene dine på aluminiumsplate. Denne veggdekoren av høy kvalitet er laget for å vare ved å benytte aluminium av topp kvalitet. De fremstiller sort-hvitt bilder med en vakker effekt og gir hjemmet ditt en tidsriktig snert.

veggdekor-materialguide-aluminiumsplate

 • Hva er den laget av?

Den er laget av aluminium, og det 3 mm tykke materialet består av tre solide lag. De to ytre lagene er laget av aluminium, mens det midterste laget er av hardplast. Det gjør at bildet holder seg stivt og stødig i en årrekke.

 • Passer det hjemme hos meg?

Passer i hus med en minimalistisk estetikk og en nøytral fargepalett. Forestill deg kjøkken i rustfritt stål, glassbord og store mengder naturlig lys.

 • Hvor skal jeg henge det?

Våre aluminiumsplater er UV- og vannresistente, og passer derfor perfekt til å henge på kjøkkenet fordi de ikke blir påvirket av damp og fuktighet. Du kan også henge det opp i et minimalistisk soverom.

 • Hilket bilde bør jeg velge?

Sort-hvit-bilder av bymiljøer tatt i kunstneriske vinkler vil ta seg fantastisk godt ut på en aluminiumsplate takket være den skarpe bildekvaliteten og matte finishen.  Det vil være som om du har ditt eget profesjonelle galleri hjemme.

Plexiglass

kr 399,- — kr 1999,-

Få trykk med museumskvalitet i hjemmet ditt. Bilder på plexiglass gjør fargene mer intense, gir bedre dybde og fremhever detaljene i bildet på en måte som gir en skarp bildekvalitet med fantastisk glans. Plexiglasset beskytter bildet mot støv, riper og misfarging slik at du kan være trygg på at det vil holde seg i årevis.

veggdekor-materialguide-plexiglass

 • Hva er den laget av?

Vi trykker bildet ditt på baksiden av plexiglass av topp kvalitet. Både fronten og sidene av plexiglasset får en profesjonell finish og kuttes i perfekt størrelse, og plexiglasset beskytter til og med bildet mot støv og riper.

 • Passer det hjemme hos meg?

Hjemmet ditt er sofistikert, akkurat som deg. Noen elegante plexiglass vil passe perfekt inn med den moderne stilen.

 • Hvor skal jeg henge det?

Våre bilder på plexiglass kan henges utendørs, fordi de tåler vær og UV-stråling. De tar seg fantastisk ut som basis for en slående bildevegg, kombinert med speil og annen veggdekor, takket være sine blanke overflate. Du kan til og med henge det på badet.

 • Hilket bilde bør jeg velge?

Alle bildene dine vil se fantastiske ut på plexiglass. Makro-nærbilde av interessante detaljer vil gi hjemmet ditt en kreativ snert, men vi er veldig glad i dem til portretter av venner og familie takket være de forsterkede fargene.

Nå når du forstår hva veggdekor er og hva alle de forskjellige materialene kan tilby, kan du lære deg å lage din egen veggdekor like bra som en ekspert med våre veggdekor-tips.

Når du har laget din egen veggdekor, ta et bilde og del det med oss på Instagram og merk det med #fotoknudsen.

Du kan også dele denne bloggposten på sosiale medier ved hjelp av ikonene nedenfor og gi venner og familie litt inspirasjon.

Kjøp nå

Kommentarer