Nå som denne noe uvanlige sommeren blir til en forhåpentligvis mer normal høst (vi krysser alle fingrene våre), passer det bra å begynne å organisere familien. Med nytt skoleår, folk tilbake i 9-5-rutinen etter ferien, og julen som raskt dukker opp i horisonen, er den beste måten å holde orden på alle familiens gjøremål fotoknudsens personlige familieveggplanlegger.  

  • Lag fantastiske fotoprodukter med fotoknudsen
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nettIntroducing our family planners

Her er våre familieplanleggere

I tillegg til våre personlige fotokalendere, kan vi også anbefale våre familieplanleggere. Enten du er en familie på tre, fire eller fem, så har vi din årlige familieplanlegging under kontroll. Velg mellom fantastiske forhåndslagde planleggere, i A3 eller A4, deretter kan du legge til din egen personlige utforming slik at du kan holde orden på hele familiens avtaler, skoleforestillinger og kamper, ferier, og mere.  

Hvorfor lage en familieplanlegger?

Den største forskjellen mellom en av våre fotoknudsen familieplanleggere og fotokalendere er at hvert familiemedlem får et helt år med plass for seg selv på planleggeren. Istedenfor å presse alle sine begivenheter og påminnelser inn under en dato, kan du lett planlegge det som skjer med hvert familiemedlem i deres egen kolonne. Ikke flere små håndskrevne notater eller gå glipp av viktige avtaler! 

Kom i gang med din familieplanlegger

Slik som alle våre fotoprodukter er fotoknudsen familieplanleggerene veldig lette å lage og kan personlig tilpasses så mye, eller lite, som du ønsker. For å raskt lage planleggeren din, bare legg dine favorittbilder til en av våre forhåndsldesignede planleggere som vårt designteam har laget spesielt for fotoknudsen. Det eneste du behøver gjøre er å legge til dine viktige begivenheter, bursdager og jubileum. For å gjøre din egen vri på det kan du fortsatt leke deg med teksten, endre på fargene og legge til cliparts for å gjøre den unik. Ønsker du enda mer kreativ frihet, se etter vårt enkle planlegger-design. Det friske og minimalistiske sideoppsettet gjør at du har mye mer plass til ditt eget personlige preg, slik som cliparts og bakgrunnsfarger.  

Familieplanleggerene fra fotoknudsen er den perfekte måten å lett se hva hele husholdningen gjør gjennom hele året. Det er mer enn nok plass til å legge inn hver familiemedlems aktiviter over et helt år slik at hver måned blir mer organisert enn noen gang, og du kan holde styr på barna dine sine travle skoleruter med stil. 

Det er så lett å lage planleggeren din, enten du legger familiebildene dine inn i en av fotoknudsens forhåndsutformede planleggere, eller har det gøy med våre personlig tilpassede alternativer. For å lage din egen personlig tilpassede familieplanlegger, bare trykk på knappen nedenfor og lag i vei.

begynn å lage

Kommentarer