Nå som denne noe uvanlige sommeren blir til en forhåpentligvis mer normal høst (vi krysser alle fingrene våre), passer det bra å begynne å organisere familien. Med nytt skoleår, folk tilbake i 9-5-rutinen etter ferien, og julen som raskt dukker opp i horisonten, er den beste måten å holde orden på alle familiens gjøremål fotoknudsens personlige familieplanlegger.  

  • Lag fantastiske fotoprodukter hos fotoknudsen
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Her er våre familieplanleggere

I tillegg til våre personlige fotokalendere, kan vi også anbefale våre familieplanleggere. Enten du er en familie på tre, fire eller fem, så har vi din årlige familieplanlegging under kontroll. Velg mellom fantastiske forhåndslagde planleggere, enten i A3 eller A4. Deretter kan du legge til din egen personlige utforming slik at du kan holde orden på hele familiens avtaler, skoleforestillingen, kamper, ferier og masse mer.  

Hvorfor lage en familieplanlegger?

Den største forskjellen fra en fotokalendere til en familieplanlegger er at hvert familiemedlem får en egen kolonne gjennom hele året med plass. Istedenfor å presse alle sine begivenheter og påminnelser inn under en dato, kan du lett planlegge det som skjer med hvert familiemedlem i deres egen kolonne. Ikke flere små håndskrevne notater eller viktige avtaler man går glipp av! 

Kom i gang med din familieplanlegger

I likhet med alle våre fotoprodukter er fotoknudsen familieplanleggere veldig lette å lage og kan personlig tilpasses så mye, eller lite, som du ønsker. For å raskt lage planleggeren din, er det bare å legge dine favorittbilder til i en av våre forhåndsdesignede planleggere som vårt designteam har laget spesielt for fotoknudsen. Det eneste du behøver gjøre er å legge til dine viktige begivenheter, bursdager og jubileum. For å gjøre din egen vri på det kan du fortsatt leke deg med teksten, endre på fargene og legge til cliparts for å gjøre planleggeren personlig og unik. Ønsker du enda mer kreativ frihet, se etter vårt enkle planlegger-design. Det friske og minimalistiske sideoppsettet gjør at du har mye mer plass til ditt eget personlige preg, slik som cliparts og bakgrunnsfarger.  

Familieplanleggerne fra fotoknudsen er den perfekte måten å lett se hva hele husholdningen gjør gjennom hele året. Det er mer enn nok plass til å legge inn hver familiemedlems aktiviteter over et helt år slik at hver måned blir mer organisert enn noen gang, og du kan holde styr på barna dine sine travle skolehverdag med stil. 

Det er så lett å lage planleggeren din, enten du legger familiebildene dine inn i en av fotoknudsens forhåndsutformede planleggere, eller har det gøy med våre personlig tilpassede alternativer. For å lage din egen personlig tilpassede familieplanlegger, bare trykk på knappen nedenfor og sett i gang!

begynn å lage

Kommentarer