julegaver til mamma

Er du på jakt etter gode julegavetips til hva du kan gi i julegave til mamma i år? Kanskje du allerede har sendt en tekstmelding til moren din med følgende tekst: «Mamma! Hva ønsker du deg til jul?»

Svaret kan enten være en lang punktliste med store og små ønsker, men veldig mange mammaer der ute svarer vagt at «Nei, ikke tenk på meg – jeg har det jeg trenger. Ikke kjøp noe svære greier».

Lag en hjemmelaget julegave på nett

Det stemmer nok for mange mødre der ute at de har mange ting, og at det er vanskelig å komme på noe man både trenger og ønsker seg. Men noe må jo helt klart også verdens beste mamma få pakke opp på julaften. Så hva gir man til hun som mener hun har alt, og som egentlig bare er mest opptatt av å sørge for at alle andre får akkurat det de ønsker seg til jul? Det er jammen ikke lett. Skal man gå for en hjemmelaget julegave? Og hvilken julegave kan man lage selv uten at den blir for hjemmelaget og enkel? Kan man lage julegaver på nett?

Ja, det kan du! fotoknudsen har mange flotte produkter som blir den perfekte blandingen av å være hjemmelaget, men samtidig blir resultatet en proff og lekker gave – noe du virkelig kan glede deg til å overraske mamma med på julaften.

6 julegavetips til verdens beste mamma:

1. Veggkalender i mange varianter – En lekker fotokalender med flotte bilder av familiemedlemmer, og store og små begivenheter i familien, tror vi de fleste mammaer vil sette stor pris på. Hos fotoknudsen kan du velge mellom å lage en månedskalender eller en bursdagskalender.

Fotokalender

2. Fotoalbum med gode minner – Lag et flott fotoalbum med blinkskudd fra året som har gått. Her kan du bestemme deg for et spesifikt tema, eller rett og slett lage en herlig fotobok full av bilder fra både det ene og det andre, som du vet mamma vil sette stor pris på å få samlet i en bok. En slik personlig bildebok vil hun kunne plassere pent i bokhylla og ta frem år etter år, både når hun vil mimre og når hun vil skryte litt av familien sin til gode venner.

fotoknudsen tilbyr fotoalbum i mange ulike størrelser, formater og prisklasser. Se hele utvalget av fotobøker her.

Fotobok i gave

3. Fremkall og forstørr bilder – Bildefremkalling og forstørring av bilder har alltid vært populært, så hva med å overraske mamma med ett eller flere personlige bilder i en lekker ramme? Hos fotoknudsen kan du velge mellom mange ulike størrelser, og bildene fremkalles på høykvalitets fotopapir. Du kan velge mellom glanset eller matt papir. Når du får bildene i posten, etter kun få dager, kan du sett bildene inn i en ramme du vet vil passe godt hjemme hos moren din. Vi garanterer suksess og et bredt smil på julaften.

Bildevegg

Les mer om alle mulighetene som finnes for bildefremkalling.

4. Lag et unikt mobildeksel med foto – Visste du at du enkelt kan skreddersy designet på et mobildeksel til både iPhone og Samsung hos fotoknudsen? Velg ut et bilde du vet mamma vil like å ha på sitt mobildeksel, og etter noen få enkle tastetrykk er ditt egenkomponerte og personlige mobildeksel på vei i posten. Lag og bestill et mobildeksel til i julegave til mamma her.

Mobildeksel med bilde

5. Kaffe- eller tekopp med foto – Starter mamma dagen med en kopp kaffe eller te? Hva med å gi henne en hvit kopp av keramikk med et flott bilde på? Velg et bilde av henne sammen med barnebarna, et flott bilde av dere to, et naturbilde eller kanskje et bilde av hennes favorittferiested?
Lag og bestill en kopp med ditt eget foto her.

Kopp med bilde

6. Gavene som sklir rett inn i interiøret – Kanskje moren din har lyst på noen nytt på veggene i huset eller på hytta? Let frem dine beste blinkskudd, som du vet hun også vil like, og la bildene komme til sin rett på et fotolerret, plexiglass, en skumplate eller en aluminiumsplate. Eller hva med å forstørre opp et bilde på tre? Det er også mulig! Uansett hvilken overflate og hvilket uttrykk du velger, vil gaven kunne bli et midtpunkt og blikkfang i stuen hennes, på kjøkkenet, i en trappeoppgang eller på hytta.

Lerret fra fotoknudsen.no

Kommentarer