Få kontroll med familieplanleggeren fra fotoknudsen

Av Fotoknudsen 21. august 2023

Når vi nå tar farvel med sommeren, er det på tide å se fremover og begynne planleggingen. Det er ingen bedre måte å ha kontroll på familien, enn å lage din egen familieplanlegger hos fotoknudsen.

Når sommeren er over, er tiden inne for å organisere familiens aktiviteter utover høsten. Følg med på arrangementer og avtaler for både store og små, fra skoleaktiviteter til julehandel – fotoknudsens familieplanlegger har plass til alt. Den er veldig enkel å lage og kan tilpasses med familiens favorittbilder. Les videre og se de ulike alternativene og hvordan du kommer i gang.

  • Lag fantastiske fotoprodukter hos fotoknudsen
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Her er våre familieplanleggere

I tillegg til våre personlige fotokalendere, kan vi også anbefale våre familieplanleggere. Enten du er en familie på tre, fire eller fem, så har vi din årlige familieplanlegging under kontroll. Velg mellom fantastiske forhåndslagde planleggere, enten i A3 eller A4. Deretter kan du legge til din egen personlige utforming slik at du kan holde orden på hele familiens avtaler, skoleforestillingen, kamper, ferier og masse mer.  

Hvorfor lage en familieplanlegger?

undefined

Den største forskjellen fra en fotokalendere til en familieplanlegger er at hvert familiemedlem får en egen kolonne gjennom hele året med plass. Istedenfor å presse alle sine begivenheter og påminnelser inn under en dato, kan du lett planlegge det som skjer med hvert familiemedlem i deres egen kolonne. Ikke flere små håndskrevne notater eller viktige avtaler man går glipp av! 

Kom i gang med din familieplanlegger

I likhet med alle våre fotoprodukter er fotoknudsen familieplanleggere veldig lette å lage og kan personlig tilpasses så mye, eller lite, som du ønsker. For å raskt lage planleggeren din, er det bare å legge dine favorittbilder til i en av våre forhåndsdesignede planleggere som vårt designteam har laget spesielt for fotoknudsen. Det eneste du behøver gjøre er å legge til dine viktige begivenheter, bursdager og jubileum. For å gjøre din egen vri på det kan du fortsatt leke deg med teksten, endre på fargene og legge til cliparts for å gjøre planleggeren personlig og unik. Ønsker du enda mer kreativ frihet, se etter vårt enkle planlegger-design. Det friske og minimalistiske sideoppsettet gjør at du har mye mer plass til ditt eget personlige preg, slik som cliparts og bakgrunnsfarger.  

De nye familieplanleggerne fra fotoknudsen er perfekte for å få kontroll over det alle i husstanden har på programmet i året som kommer. Med mer enn nok plass til hvert familiemedlems aktiviteter i et helt år, kan hver måned organiseres – ingen flere glemte avtaler eller bursdagsfester.

Det blir ikke enklere å lage en planlegger, og om du bruker fotoknudsens forhåndsdesign eller lager ditt eget fra bunnen av, du har uansett full kontroll. Du kan også spare mer ved å kjøpe mer – når du først er i gang, hvorfor ikke lage planleggere med bilder av de små til besteforeldrene også? For å lage din egen personlige familieplanlegger, bare klikk på knappen nedenfor og gå i gang.

begynn å lage