7 flotte gaveideer til henne

Av Fotoknudsen 23. oktober 2023

Når julen stadig nærmer seg, lurer du kanskje på hvilke gaver du skal gi til venner og familie. For å hjelpe deg i gang, har vi satt sammen noen tips til hvilke fotoprodukter fra fotoknudsen du kan gi til kvinnene i ditt liv.

Det er alltid et spørsmål om hva man skal gi til familie og venner når julen nærmer seg. For å hjelpe deg med julegavene, har vi satt sammen noen ideer til hvilke fotoprodukter fra fotoknudsen som kan være flotte gaver til alle kvinnene i ditt liv – alt fra bestemødre til kollegaer.

Lag en kokebok til bestemor

Ingenting er vel bedre enn bestemors mat – vi blir egentlig sultne bare av å tenke på det. Og fordi mat er en stor del av julefeiringen, vet du at familien kommer til å spise minst én av hennes retter. Så hvorfor ikke overraske bestemoren din med hennes egen kokebok?

Snakk litt med noen i familien, eller med noen av vennene hennes for å få oppskrifter på noen av spesielitetene hennes. Du kan også lete etter bilder fra familiefester, bursdager eller til og med brylluper – hvor som helst der rettene hennes kan dukke opp. Boken lager du lett med en av våre forhåndsdesignede temabøker, og alt som gjenstår er å laste opp bilder, legge til oppskrifter og så kan du slappe av og vente på at den fine kokeboken din skal dukke opp i posten.

Overrask søsteren din med veggdekor i år

Ikke mange forhold er som det til søsteren din. Og derfor er sannsynlighetene store for at hun alt har gjettet hva du vil gi henne også denne julen. Så derfor, gi henne noe hun ikke forventer – noe flott veggdekor for eksempel. Hvis hun er av den kreative typen er veggdekor en super måte å vise fram det siste arbeidet hennes på. Du kan også lete gjennom bildene dine – lag en collage av noen av de beste øyeblikkene deres sammen.

Du kan velge blant forskjellige materialer, og du vil garantert finne et som passer både til hennes stil og til de bildene du vil bruke. Hvis du er usikker på hvilket materiale som vil fungere best, her har vi en super guide for materialer til veggdekor som vil hjelpe deg.

Gi mamma en fotokalender

Når det kommer til mødre, vet du hvor opptatte de kan være med å holde styr på alles timeplaner. Denne julen kan du hjelpe henne med å holde oversikt, bare gi henne en fotokalender fra fotoknudsen. Du kan velge mellom en rekke forhåndsdesignede maler eller du kan til og med lage en fra bunnen av. Bare last opp favorittbildene hennes, så er du klar.

La kjæresten få de beste minnene på fremkalte bilder

I en verden hvor de fleste bildene våre er på mobilen, kan fremkalte bilder være en unik og gjennomtenkt gave. Vi tror kjæresten din vil elske det – med forskjellige størrelser å velge mellom, er dette bilder hun kan sette i ramme, eller bære med seg overalt.

Du kan også fremkalle bildene dine så de får samme type kant rundt som gjenskaper instantkameraets look og følelse. Fordi de ser ut som bildene du fikk fra et instantkamera, kan du også gå for mindre “perfekte” bilder du kanskje ellers ikke ville lagt inn i en fotobok eller på Instagram-feeden din. Det er en fin måte å se tilbake på den første daten eller jubileer, og for å feire disse perfekte, ufullkomne øyeblikkene sammen. Dessuten er det superenkelt å fremkalle bildene dine med mobilappen vår – like lett som å knipse i vei med kameraet.Create a storybook for your daughter

Lag en eventyrbok til datteren din

Sett pris på barnas kreativitet med en fotobok som forteller hva de holder på med akkurat nå. Hvorfor ikke gjøre datteren din om til en heltinne i sin egen eventyrbok? Med vårt utvalg av forhåndsdesignede temabøker kan hun bli en superhelt, en prinsesse, eller til og med en astronaut.

Du kan lage din egen historie til det designet og de bildene du har valgt ut – og i tillegg er det et stort utvalg av rammer, cliparts og til og med snakkebobler å velge blant. Hun kommer til å elske denne gøye vrien på godnatthistoriene hennes.

Lag en kopp som får frem smilet til en venn

Den aller beste venninen føles ofte som en søster. Med massevis av bilder fra felles eventyr, vil en kopp være perfekt for å vise de gode stundene dere har delt. Gjør koppen personlig med ekstra tekst, cliparts og andre ting. Den vil ikke falme hverken i oppvaskmaskinen eller i mikrobølgeovnen, så dette er vinn-vinn: Bestevenninnen din får en fin påminnelse om de beste øyeblikkene sammen, og en ny kopp hun kan bruke hver dag.

Spre litt julestemning på julekortene til kollegene

Vi tilbringer så mye tid med kollegene våre, og de blir nesten som en familie nummer to. Selv om dere bare har sett hverandre på videomøter i det siste, er det desto større grunn til å sende dem noen nydelige julekort i år.

Med vårt utvalg av julekort finner du garantert det kortet som passer best til ditt team. Bare legg til et flott bilde og skriv noe morsomt, så er du klar. Julekortene våre kommer i pakker med 10 stk – perfekt for hele avdelingen – og konvolutter er inkludert, slik at du kan poste alle på én gang.

Fortsatt i tvil om hva du skal skrive på årets julekort? Les denne bloggen for flere ideer fra våre tekstforfattere.

Med julen like rundt hjørnet kan det være vanskelig å velge ut hvilke julegaver du skal gi til kvinnene i ditt liv. Fotogavene fra fotoknudsen er enkle å gjøre personlige, enten du bruker en av våre forhåndsdesignede maler, eller heller vil starte på et helt tomt lerret. Dette gjør det ekstra enkelt å lage noe unikt til årets julegaver. Start med å klikke på bloggen nedenfor.

begynn å lage